Results 1 to 5 of 5

Thread: Installation 11.4

  1. #1

    Default Installation 11.4

    Hello,

    I have cleaned-intall 11.4
    After the installation, the KDE environment is not boting as the default, but runtime level 5 boot instead.
    I have checked my installation and ensured to have KDE4 installed.

    Please advise how to have KDE boot.

    My graphics card is ATI Radeon Mobility X1400 on Acer Travelmate 4670.

    Please advise a fix to enable GUI/KDE boot.

    Thanks.
    Chris.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: Installation 11.4

    Try booting in Failsafe
    If it works we can look at installing the graphics driver
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Spain
    Posts
    25,547

    Default Re: Installation 11.4

    On 2011-04-02 08:36, ctruong183 wrote:

    > After the installation, the KDE environment is not boting as the
    > default, but runtime level 5 boot instead.


    Level 5 is graphics. If you get text mode it means it failed, with perhaps
    useful messages in the logs.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.2 x86_64 "Emerald" at Telcontar)

  4. #4

    Default Re: Installation 11.4

    Hello caf4926 and robin,

    I did another clean install and this time the GUI (Level 5) boot-up.
    Hmm ... Don't know what happended the first time ..

    Thanks.
    Cheers,
    Chris.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: Installation 11.4

    Great news Chris
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •