Results 1 to 5 of 5

Thread: Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

  1. #1

    Default Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

    Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4
    can someone please please post me an instruction installation for this. I have been trying so many tutorials and other numerous methods to sort this thing out. I'm so frustrated. And I'm totally a newbie to linux. Your help appreciated

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Perth West Australia
    Posts
    61

    Default Re: Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

    Hi, first I would download the latest release if I was you, 7.1.3 is available and the patches you need to run after installation only work with this version.
    Folow this link openSUSE Lizards for the installation instructions.
    And you should be good to go.
    One thing I found was that my haldaemon was not set to start automatcally, thus the workstation or player gui's would not run.
    I started the haldaemon by running /etc/init.d/haldaemon start then checking Yast > System > System services that the haldaemon was set to autostart, I had to set it to autostart.
    All working fine now.
    Good luck, regards Peter.
    Desktop - OpenSuse 11.4 64 bit. LapTop - OpenSUSE 11.4, triple booting with Win7 and Splashtop OS
    Linux is cool! Everything else is a VM.

  3. #3

    Default Re: Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

    Quote Originally Posted by pmccrackan View Post
    Hi, first I would download the latest release if I was you, 7.1.3 is available and the patches you need to run after installation only work with this version.
    Folow this link openSUSE Lizards for the installation instructions.
    And you should be good to go.
    One thing I found was that my haldaemon was not set to start automatcally, thus the workstation or player gui's would not run.
    I started the haldaemon by running /etc/init.d/haldaemon start then checking Yast > System > System services that the haldaemon was set to autostart, I had to set it to autostart.
    All working fine now.
    Good luck, regards Peter.
    Thank you so much for the fast support. I appreciate it. Will post my results as soon as I finish installing.

  4. #4

    Default Re: Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

    :/ so I trired installing VMware and the installation process went through fine without no errors. but when I tried
    "sudo sh patch-modules_v62-opensuse.sh"
    to patch I get and error
    "sh patch-modules_v62-opensuse.sh"
    I still can't run the VMware it keeps asking for several modules that i must complie before runing the software.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    17,054

    Default Re: Runing VMware Workstation 7.0.1-227600.i386.bundle in SUSE 11.4

    On Sat, 19 Mar 2011 10:36:01 +0000, psychosuse wrote:

    > :/ so I trired installing VMware and the installation process went
    > through fine without no errors. but when I tried > "sudo sh
    > patch-modules_v62-opensuse.sh" to patch I get and error> "sh
    > patch-modules_v62-opensuse.sh" I still can't run the VMware it keeps
    > asking for several modules that i must complie before runing the
    > software.


    That patches the modules, but doesn't do the build.

    The way I get the software to build is to run vmware as root. The reason
    is that the non-root user can't copy the built modules to the proper
    directory as they lack the rights to do so.

    Jim
    --
    Jim Henderson
    openSUSE Forums Administrator
    Forum Use Terms & Conditions at http://tinyurl.com/openSUSE-T-C

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •