Results 1 to 7 of 7

Thread: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

  1. #1

    Default 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    Question:

    I installed Suse 11.4 and have a couple of questions.

    I installed the newest Nvidea driver for linux but when I look under system info it sais 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) How can I turn this on?

    Also under CPU info the speed switches between 800MHz, 1400MHz and the normal 2.6Ghz (x4 for the Quad Core). Is something wrong or does it shows how much the system is using current?

    Lastly my pc shows the following:

    OS: Linux 2.6.37.1-1.2-desktop x86_64
    Current user: robertjan@linux-18xg
    System: openSUSE 11.4 (x86_64)
    KDE: 4.6.00 (4.6.0) "release 6"

    Since I see x86_64 how do I know if I installed the x64 version which I downloaded?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    openSUSE 11.4 (x86_64) That's how you know

    What nvidia device do you have
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    Quote Originally Posted by caf4926 View Post
    openSUSE 11.4 (x86_64) That's how you know

    What nvidia device do you have
    Thanx I have a GT120 1GB

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    Did you follow this carefully
    nVidia Driver via Repo in 11.3 & 11.4 - Guide
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    16,288

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    How did you install? Did you receive any error messages or warnings?

  6. #6

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    Click twice on it and yast opened followed by beaver. What do I actually have to do with beaver?

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,857
    Blog Entries
    20

    Default Re: 3D driver: swrast (No 3D Acceleration) (7.10)) and x64

    LOL
    All your posts are about clicking
    Stop all the clicking already

    Read the posts offered for your assist !
    Tumbleweed_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •