Results 1 to 2 of 2

Thread: 11.4 jumps to log in screen after starting an application

  1. #1

    Default 11.4 jumps to log in screen after starting an application

    I just installed the brand new 11.4 on an old Dell Optiplex GX280 box.
    After the proxy been set, I tried to open firefox but then, all jumps back to the log in screen. The same happens when I try to open pgadmin.
    After logging in, all the open windows are gone.

    This doesn't happen in failsafe mode.
    Any help?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: 11.4 jumps to log in screen after starting an application

    On 03/16/2011 04:06 PM, janBekaert wrote:
    >
    > This doesn't happen in failsafe mode.


    i suspect a graphics problem (which might be wrong), but i can no harm
    in trying this:

    begin reading from the top (so you get the context) this page,
    http://en.opensuse.org/SDB:Configuring_graphics_cards and when you get
    to it, try "The 1st thing to try is to boot from grub with boot code:
    nomodeset"

    i suspect that will cause the jumping back to stop...if it does then
    there is a second thing to try, and so on . . .

    --
    DenverD
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [NNTP posted w/openSUSE 11.3, KDE4.5.5, Thunderbird3.1.8, nVidia
    173.14.28 3D, Athlon 64 3000+]
    "It is far easier to read, understand and follow the instructions than
    to undo the problems caused by not." DD 23 Jan 11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •