Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

  1. #1

    Unhappy 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Hi,

    I recently upgraded from 11.3 to 11.4 using the "zypper dup"-method, because I have made good experiences with that approach with my last upgrade. However I have some strange visual artifacts throughout the system now. When a button is in its pushed state, then at the left and top edge, where normally a drop-shadow would be drawn, is a white bar, as shown in the picture below



    This also applies to progress-bars (for example when starting eclipse but also for all other applications)



    Also the systems feels slower than usual when switching between applications. Can't tell if this is important, but I have a Nvidia Quadro NVS 160M graphics card with the latest driver (version 260.19.44).

    Any help would be appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Astana
    Posts
    29

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    I can just confirm the problem. New clean installation of opensuse 11.4 x86-64, nVidia GeForce 9200M GS with proprietary drivers. The same problem, very annoying!
    Yes: OpenSUSE Tumbleweed x86-64 English + KDE4
    No: Mono, Wine, Lennart Poettering

  3. #3
    Chris Maaskant NNTP User

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Razorcold wrote:

    >
    > I can just confirm the problem. New clean installation of opensuse 11.4
    > x86-64, nVidia GeForce 9200M GS with proprietary drivers. The same
    > problem, very annoying!
    >

    Same here on 11.3 with gnome 2.32 from the gnome stable repositorie and
    nvidia driver.
    But it doesn't bother me too much.
    I just changed the theme to gilouche :s

    --
    Chris Maaskant

  4. #4

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Quote Originally Posted by Chris Maaskant View Post
    Razorcold wrote:
    But it doesn't bother me too much.
    I just changed the theme to gilouche :s
    Actually changing the theme does not make any difference to me.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Debrecen, Hungary
    Posts
    108

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons


  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Astana
    Posts
    29

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Ok, the patch is a great deal, but official. Any bug reports? If not, let post it. Ok?
    Yes: OpenSUSE Tumbleweed x86-64 English + KDE4
    No: Mono, Wine, Lennart Poettering

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Germany
    Posts
    8

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons


  8. #8
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Debrecen, Hungary
    Posts
    108

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    There is a bug report, the link is somewhere on the other two posts about this problem. I mean if bugzilla.novel.com is the right place to post bugreports for openSUSE.

    OK, here is the bugreport:
    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=679039

  9. #9

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Quote Originally Posted by inp3dance View Post
    I mean if bugzilla.novel.com is the right place to post bugreports for openSUSE.
    As pointed out in the Wiki it seems to be the right place...

  10. #10
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Astana
    Posts
    29

    Default Re: 11.4 Gnome visual artifacts in buttons

    Installing nvidia beta drivers fixed the problem. Not the best solution, of course, but working.
    Yes: OpenSUSE Tumbleweed x86-64 English + KDE4
    No: Mono, Wine, Lennart Poettering

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •