Results 1 to 7 of 7

Thread: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Poland
    Posts
    1,927

    Default OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    I did a live upgrade from 11.3 KDE and observe a following issue.

    When I press the shutdown button on the laptop it initiates the shutdown and shuts down fine but after a significant delay of time (something like 30 seconds). When I click the shutdown button in KDE it initiates the shutdown instantly.

    This was not the case in 11.3 where the shutdown worked the same regardless of the method that triggered it.

    Best regards,
    Greg
    Best regards,
    Greg

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Waterloo, Ontario, Canada
    Posts
    44

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    I have the same problem
    in fact, the shut down/ reboot/ log out prompt takes about 20 - 30s to show up
    i have to wait till then to click any of the options to proceed

    altho, typing sudo /sbin/poweroff works just fine

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Poland
    Posts
    1,927

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    I know it's not critical but it sure is a bit annoying. Can anyone give us some pointers ?

    Best regards,
    Greg
    Best regards,
    Greg

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    Same problem here. Clean install of 11.4.
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    On 03/14/2011 07:36 AM, ah7013 wrote:
    >
    > Same problem here. Clean install of 11.4.


    you four should make sure there is a bug logged in bugzilla..
    there may already be one there...if so, add your hardware info to it..

    --
    DenverD
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD
    [NNTP posted w/openSUSE 11.3, KDE4.5.5, Thunderbird3.1.8, nVidia
    173.14.28 3D, Athlon 64 3000+]
    "It is far easier to read, understand and follow the instructions than
    to undo the problems caused by not." DD 23 Jan 11

  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    Here is a report on KDE's bugzilla:
    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=265405
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

  7. #7
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Poland
    Posts
    1,927

    Default Re: OpenSUSE 11.4 delayed shutdown while pressing the shutdown button

    Quote Originally Posted by ah7013 View Post
    Here is a report on KDE's bugzilla:
    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=265405
    Thanks for the link. I've added my story there

    Best regards,
    Greg
    Best regards,
    Greg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •