Results 1 to 4 of 4

Thread: Updater not working?

  1. #1

    Default Updater not working?

    Hi, I'm running a version of Opensuse below:

    openSUSE 11.1 (i586) KDE: 4.1.3 (KDE 4.1.3) "release 4.12.1"

    I've had it running for around 18 months and it seems the updater applet has ceased to function. How can I repair it?

    I'm a complete novice in this field so please go easy!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: Updater not working?

    11.1 has reached EOL (End of Life). Thats the only reason I can think of that is causing the updater applet to stop working.
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

  3. #3

    Default Re: Updater not working?

    Sounds reasonable to me, so what action do I need to take? I assume a new version of suse or other flavour of linux is now required?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: Updater not working?

    openSUSE 11.4 just came out and IMHO really stable. However if you really wanted to keep 11.1 I suggest you look at Project Evergreen:
    openSUSE:Evergreen - openSUSE
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •