Results 1 to 6 of 6

Thread: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    236

    Default SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    I've installed 11.4 KDE x86-64,which downloaded last night,a GM version.
    Things working great except 2 thing : SCIM & wifi.
    SCIM Chinese input works great when 11.3 KDE,but in 11.4 KDE it ONLY works in Dolphin,not works in Firefox.........
    Anyone face this problem?
    Any solution?
    Dell Latitude D620~Intel Core2Duo T2300 1.66GHz~Intel 945GM~DDR2 667 2GB~openSUSE 12.1 KDE x86.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    236

    Default Re: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    Solved,now works
    Dell Latitude D620~Intel Core2Duo T2300 1.66GHz~Intel 945GM~DDR2 667 2GB~openSUSE 12.1 KDE x86.

  3. #3

    Default Re: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    Hi marcoslai

    I face same issue on my upgrading opensuse 11.4 system. could u mind telling me how to resolve this problem on SCIM. Thanks in advance.

  4. #4

    Default Re: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    Hi,
    I got the same issue too.
    I upgraded system to openSUSE 11.4 GNOME.
    The SCIM Chinese input not works only in firefox.

  5. #5

    Default Re: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    Anyone with a solution...?

    It's not just Chinese, it's SCIM anything.

    SCIM Korean was the one that encountered this problem the most often in 11.3, but it was still usable on the majority of websites. Now nothing works in 11.4.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Malaysia
    Posts
    236

    Default Re: SCIM Chinese input works on Dolphin but not in Firefox

    Quote Originally Posted by dadaj View Post
    Hi marcoslai

    I face same issue on my upgrading opensuse 11.4 system. could u mind telling me how to resolve this problem on SCIM. Thanks in advance.
    Hi guys,sorry for late reply. I'm not an expert,what I get it work is just installed some additional stuff of SCIM,don't ask me which,I forgot how I got it work......
    Here,all those SCIM related stuff I installed :

    scim
    scim-bridge
    scim-bridge-qt
    scim-pinyin
    scim-qtimm

    That's it,check whether u missed any of them. Again,I really don't know which is the trigger,just did it by luck.
    Dell Latitude D620~Intel Core2Duo T2300 1.66GHz~Intel 945GM~DDR2 667 2GB~openSUSE 12.1 KDE x86.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •