Results 1 to 6 of 6

Thread: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    152

    Default Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    Hi,

    I use KDE since 4.4 so far with minor bugs, now on latest version my keyboard recuse to type the backslash '/' using Portuguese- Brazilian Layout, but the interrogation carachter '?' type fine...strange it works on 4.5, 4.4 and Gnome 2, but updating to KDE 4.6 its stopped working...

    What can I do to keep my keyboard working?...thanks!!

    PS: I already set to Country:Brazil and Languages Portuguese and US, and in Yast/Languages Portuguese and US are set to default and secondary languages...


    OpenSUSE KDE

    Dell Inspiron 1545 Intel

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,589

    Default Re: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    Try a different user it may be a user level config file problem since you have moved though various versions

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    152

    Default Re: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    I hope not it will be a huge annoyance!!
    OpenSUSE KDE

    Dell Inspiron 1545 Intel

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    152

    Default Re: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    Thanks...correctly answered by you, but I will wait the new openSUSE in march to correct and set all desktop again...thanks again!!
    OpenSUSE KDE

    Dell Inspiron 1545 Intel

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,589

    Default Re: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    If it works with another user it means a config file is messed up. Now I admit I don't know which but maybe someone else does.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Brazil
    Posts
    152

    Default Re: Dell with KDE 4.6: Keyboard Portuguese Layout does not type "/" carachter

    Quote Originally Posted by gogalthorp View Post
    If it works with another user it means a config file is messed up. Now I admit I don't know which but maybe someone else does.
    I find out what mess I have done, I assigned the backslash to show the widget dashboard so I was invoking the widget instead of type the backslash characters...

    Thanks for the attention!!
    OpenSUSE KDE

    Dell Inspiron 1545 Intel

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •