Results 1 to 4 of 4

Thread: KDE apps fails to start after update

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Stockholm
    Posts
    76

    Default KDE apps fails to start after update

    Hi.

    Since updating a few days ago I cannot start dolphin, digikam and a lot of other KDE apps any more. The error message from Dolphin is

    Code:
    dolphin: symbol lookup error: /usr/lib64/libkdeinit4_dolphin.so: undefined symbol: _ZN6Phonon11VideoPlayer5eventEP6QEvent
    The versions are openSUSE 11.3 (64-bit) and KDE 4.6.

    Any thoughts?

    Regards, Micke.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,728
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE apps fails to start after update

    Try this on the 4.6 repo
    http://dl.dropbox.com/u/10573557/Swi...itch%20kde.png

    If that fails, try a new user account, see if it's the same
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Stockholm
    Posts
    76

    Default Re: KDE apps fails to start after update

    While waiting for an answer to my post, thats exactly what I did and you're right; it did fix the problem. Thanks for the answer anyway.

    Regards, Micke.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,728
    Blog Entries
    20

    Default Re: KDE apps fails to start after update

    Quote Originally Posted by thermopyle View Post
    While waiting for an answer to my post, thats exactly what I did and you're right; it did fix the problem. Thanks for the answer anyway.

    Regards, Micke.
    OK
    No worries
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •