Results 1 to 5 of 5

Thread: Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

  1. #1
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Plantation, FL
    Posts
    143

    Default Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

    It's been known the bug that prevents the kipi plug-in from acquiring the album info of your facebook account, making all the photos being exported always to the same album.

    I found this thread in a a KDE support forum and they have a solution, but I don't know how to apply it. can anybody help me with this?

    Created an attachment (id=53636) [details]
    fb.authorize.patch

    Can somebody try this patch (apply to SVN source and build)?

    ------- Comment #27 From Luka Renko 2010-11-22 22:25:30 -------

    SVN commit 1199836 by lure:

    Switch to new Facebook API for requesting application permissions. This
    have prevented all new users since July 2010 to upload photos to specific
    album or download photos (own or from their friends).
    BUG: 225174
    BUG: 254110
    BUG: 254457


    M +4 -1 NEWS
    M +5 -5 facebook/fbtalker.cpp


    WebSVN link: [KDE] Revision 1199836
    This is the link for the patch

    http://bugsfiles.kde.org/attachment.cgi?id=53636

    here is the link for the entire thread

    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=225174

    by the way. using KDE 4.4 on 11.3 64bit

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    near Munich
    Posts
    507

    Default Re: Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

    You have to complile digikam yourself to apply this patch.


    I would suggest that you upgrade to KDE 4.5 or 4.6, which should solve this
    problem.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Plantation, FL
    Posts
    143

    Default Re: Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

    The problem is that my speakers Logitech Cinema Z do not work right with KDE4.5 or 4.6

    I tried that before!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    near Munich
    Posts
    507

    Default Re: Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

    I think it's probably easier to solve the problem with your speakers in KDE
    4.6 if you have never compiled/patched a program yourself.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Plantation, FL
    Posts
    143

    Default Re: Digikam Kipi-Plugin Facebook problem

    Updated to 4.6 and after playing with the sound and pulse audio, everything works, sound and digikam... except.... there is always something. It will be a new thread!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •