Results 1 to 2 of 2

Thread: OpenSuSe 11.3: uTorrent (Linux) shortcut issue

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Ghetto-Bucharest
    Posts
    18

    Arrow OpenSuSe 11.3: uTorrent (Linux) shortcut issue

    OS: OpenSuse 11.3 / 32-bit / Gnome. Updates to latest.
    Issue: while using uTorrent Server Alpha (for Linux) i have encountered a shortcut malfunction. After the program was successfully installed (by that, i mean download and simply modify its settings to be able to execute it as a program, and double click on it & keep it running in a Terminal) and ran for the first time, it came to me that i should make a shortcut to the program, on one of my two "taskbars". So i simply created one and correctly pointed to the application (i left it on my desktop). But after restart, i tried to access it via this shortcut and it indeed started, but returned an error, that the graphical interface (html based) situated and :8080/gui/ was not there, and that it should be downloaded. So i stopped it and went to the desktop folder & ran it in a terminal and VOILA, no problem, everything was good as new. What did i do wrong ?

    PS: i was not running the program under sudo and i changed its default login configuration (from a simple "admin" username, to a proper username and password).

    Sorry for the long post.
    Cheers.
    ~ Blănoz.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    405

    Default Re: OpenSuSe 11.3: uTorrent (Linux) shortcut issue

    You might have better luck asking in the uTorrent forum.

    http://forum.utorrent.com/

    I think there are some scripts in the Linux section.

    I decided to use Transmission, when I download openSUSE, and other legal torrents.
    Desktop: AMD Athlon(tm) II X3 455 3.3 Ghz | 4 GB RAM | GeForce GT 630

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •