Results 1 to 3 of 3

Thread: Buggy installation of the GWT Developer plugin on Chromium (possible packaging bug)

  1. #1

    Default Buggy installation of the GWT Developer plugin on Chromium (possible packaging bug)

    When I try to install the GWT Developer plugin/extension on Chromium 10.0.619.0 (0) the installation completes without an error being reported. The plugin shows on the extensions (chrome://extensions) and on the plugins (chrome://plugins) page. However, when I try to reload the application I am debugging, the browser seems not to recognize the installed plugin and asks to install it again. The same problem does not occur on Ubuntu 10.10.
    I am using:
    openSuse 11.3
    Kernel: 2.6.34.7 (64-bit)

    More info here:
    Issue 5740 - google-web-toolkit - Open SUSE Chromium fails to load the dev plugin (SUSE packaging bug, not a GWT bug) - Project Hosting on Google Code

    If You have any other questions feel free to ask.

  2. #2

    Default Re: Buggy installation of the GWT Developer plugin on Chromium (possible packaging bug)

    Forgive me if I posted this on the wrong forum but I would like to know where is the appropriate bug-tracker to post the issue described above?
    Btw Chromium 10.0.622.0 (0) has the same issue.
    Thanks for Your help.

  3. #3

    Default Re: Buggy installation of the GWT Developer plugin on Chromium (possible packaging bug)


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •