Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: embedded videos not working in Chromium

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Oregon
    Posts
    455

    Default embedded videos not working in Chromium

    I've installed Chromium 10 and flash works in youtube but not as embedded videos in many websites. What would cause the videos not to work, yet flash is working. Any clues to solving this problem?

    I'm running 11.3 64bit KDE

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    Show us an example if you can
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Oregon
    Posts
    455

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    on pages where the video would be is just a black or white area. On my other PC w/ Ubuntu 10.10 I don't have that problem. I would use Google Chrome instead but for some reason I can't send attachments in Google chrome, they crash every time. I've only seen this happen in openSuse 11.3 64bit. maybe the 32bit version has less problems?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    Quote Originally Posted by vinoman2 View Post
    on pages where the video would be is just a black or white area. On my other PC w/ Ubuntu 10.10 I don't have that problem. I would use Google Chrome instead but for some reason I can't send attachments in Google chrome, they crash every time. I've only seen this happen in openSuse 11.3 64bit. maybe the 32bit version has less problems?
    Still can't help without an example URL
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Oregon
    Posts
    455

    Default Re: embedded videos not working in Chromium


  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    Everything there is working fine for me
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    This is what I have

    Code:
    rpm -qa | grep chromium
    chromium-ffmpeg-10.0.610.0-100.pm.102.1.x86_64
    chromium-libs-10.0.615.0-2.1.x86_64
    chromium-10.0.615.0-2.1.x86_64
    Leap 15_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    3,431

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    The 32-bit version works OK with KDE.
    Last edited by john_hudson; 21-Dec-2010 at 12:18. Reason: Correction

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Oregon
    Posts
    455

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    Here's what I get...


    davek@linux-fvw1:~> rpm -qa | grep chromium
    chromium-libs-10.0.610.0-2.1.x86_64

    chromium-ffmpeg-10.0.610.0-100.pm.102.1.x86_64
    chromium-10.0.610.0-2.1.x86_64
    davek@linux-fvw1:~>
    davek@linux-fvw1:~>

    Maybe its the 64bit version that's the problem. What else could it be?
    For now I'll have to use Firefox for some sites.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,719
    Blog Entries
    20

    Default Re: embedded videos not working in Chromium

    I have _64 if you notice, though my version is newer and from here
    Index of /repositories/openSUSE:/11.3:/Contrib/standard

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •