Results 1 to 2 of 2

Thread: VMWare using Unity Mode with Twinview using nvida drivers.

  1. #1

    Default VMWare using Unity Mode with Twinview using nvida drivers.

    Hello,

    I am posting this to see if anyone else has had an issue with Vmware Workstation 7.1 using unity mode with a Linux Host. The issue I am having is when I try to move a window from my virtual machine in unity mode the screen crashes and then disappears. Everything seems to work while not in unity mode. I have tried various thing like disabling 3d mode in VMware, disabling various KDE effects. Nothing seems to help. I only have these problems with a dual monitor setup, if I switch to a single monitor everything works just fine.

    Here is my system setup:
    Linux 2.6.34.7-0.5-desktop x86_64
    Opensuse 11.3
    Kde 4.4.4
    Nvidia Quadro FX 1700
    Nvidia driver 260.19.29
    Intel Xeon CPU W3520 2.67Gz, 4 cores.
    4 GB of ram

    Any help would be appreciated.

  2. #2

    Default Re: VMWare using Unity Mode with Twinview using nvida drivers.

    I don't have such a problem with unity mode / Twinview, but I'm running SLED 11 SP1 :

    - Nvidia FX 700M,
    - NVIDIA-Linux-x86_64-260.19.12
    - Gnome
    - 2.6.32.24-0.2-default

    I had a lot of problems with compiz, especially under 260.19.29. (In fact I gave up on KDE -- used it for 8 years! -- under the mistaken belief that it was becoming unreliable.) My only suggestion is to try disabling compiz (desktop effects).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •