Results 1 to 3 of 3

Thread: Help Needed for Missing RANDR

  1. #1

    Default Help Needed for Missing RANDR

    I am having following error:
    Xli: extension "RANDR" missing on display ":0.0".
    I have Nvidia Geforce GT 230 M and NVIDIA X Server is installed.
    Please help...

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Austin - Texas
    Posts
    10,140
    Blog Entries
    48

    Smile Re: Help Needed for Missing RANDR

    I am having following error:
    Xli: extension "RANDR" missing on display ":0.0".
    I have Nvidia Geforce GT 230 M and NVIDIA X Server is installed.
    Please help...
    So, we know you have an nVidia video card and that is good, they work well if you load the proprietary binary video driver (in my opinion). We need to know more to provide precise help.

    openSUSE Version and 64/32 bit

    Desktop Type and Version.

    Have you loaded the nVidia proprietary or is just the default?

    With openSUSE 11.3, I might even suggest you rename your xorg.conf file if you have one and reboot. I might wonder if you are trying to use two monitors? But more detail is required. I might suggest you read through the following guide to see if it might help.

    openSUSE Graphic Card Practical Theory Guide for Users

    Thank You,
    My Blog: https://forums.opensuse.org/blogs/jdmcdaniel3/

    Software efficiency halves every 18 months, thus compensating for Moore's Law

    Its James again from Austin, Texas

  3. #3

    Default Re: Help Needed for Missing RANDR

    I disabled Xinerema and enabled TwinView then the problem is solved.
    Thanks for your help.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •