Results 1 to 4 of 4

Thread: Smooth tasks problem

  1. #1

    Default Smooth tasks problem

    I uploaded to kde 4.5 in hopes to get the stasks plasmoid. I deleted my current task manager and click to add stasks, However all i get is a red box with an X through it. What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Winnipeg, Canada
    Posts
    203

    Default Re: Smooth tasks problem

    Quote Originally Posted by tadcrazio View Post
    I uploaded to kde 4.5 in hopes to get the stasks plasmoid. I deleted my current task manager and click to add stasks, However all i get is a red box with an X through it. What am I doing wrong?

    What version of Smooth Tasks are you running? I installed 20100227-1.5 and added it to my desktop without any problem. Maybe it is a configuration problem? You can right click on the Plasmoid and adjust the settings.

    Cheers!
    etech97

  3. #3

    Default Re: Smooth tasks problem

    Thanks for your reply, It is version 0.99.1. I added it through the extra repos. Im thinking that it might be a problem with something else. When I try to get fancy tasks or flexible tasks i get this error: Nothing provides the libqt4-x11>=4.7.0 by plasmoid (whatever it may be)

  4. #4

    Default Re: Smooth tasks problem

    Solved.

    Just needed to update the widget after getting it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •