Results 1 to 5 of 5

Thread: weird font problem

  1. #1

    Default weird font problem

    I'm not sure what is happening here.
    ]http://kenobi.byethost11.com/lookat.png

    Do you see how the letters that should be an 'e' are a box? It's not always an 'e' that is doing it.

    This started a few days ago, I haven't installed anything that would change/damage the fonts. I have, though, narrowed the problem to what seems to only be sans serif and Century School font types. Yes I can just change the font form one of those types, but that doesn't fix the fact that something is wrong and I don't know what it is. Anyone have any insight to what might be the problem?

    OS: SuSE 11.3
    KDE 4.4.4, theme: bespin
    amd 64, ati card
    acer ASPIRE 5532

    Thanks for the help
    TTFN
    John

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: weird font problem

    Can you try changing them all to Liberation Sans?
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3

    Default Re: weird font problem

    Yes, though it does say unknown. ??: Is there a reason for this? I'm going to try and install the Liberation sans font here in a second and see what that does.


    Off topic: I see you're using KDE4.5 on a laptop. Any problems with WIFI?

    TTFN
    John

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,729
    Blog Entries
    20

    Default Re: weird font problem

    Quote Originally Posted by ogbi-web_kenobi View Post
    Yes, though it does say unknown. ??: Is there a reason for this? I'm going to try and install the Liberation sans font here in a second and see what that does.


    Off topic: I see you're using KDE4.5 on a laptop. Any problems with WIFI?

    TTFN
    John
    Never had any wifi issues. And yes, I'm using knetworkmanager
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    i am location
    Posts
    1,421

    Default Re: weird font problem

    I only can say that installing another set of fonts helped me.
    Can not tell why the fonts act like it, but there are many options like updates etc..

    Here is my post to this regard.
    KDE 4.5.2 & fonts

    Maybe it helps you too.
    +++ ATH0

    . . . . . . . .
    LOGOFF COMPLETE

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •