Results 1 to 4 of 4

Thread: Small problem but repeating problem with Nautilus.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    USA
    Posts
    101

    Default Small problem but repeating problem with Nautilus.

    When I open up Nautilus and browse folders (in icon view) I see pictures of PDF files which is fine, but if Nautilus tries to read a html file it stops showing the pictures to the pdf's or graphics. I have found out that it is gnome-web-photo that has stopped working.

    Now I have Gnome and KDE installed (openSUSE 11.2). When I browses folders with Dolphin I see pictures of html pages but not PDF files.

    If I kill the process it will read the rest of the PDF's or graphics. Can any one tell why this is happening and how to stop it?
    I have A Momentary Lapse of Reason | Learning to Fly <and looking for> Signs of Life <after> The Dogs of War <have had> One Slip On the Turnning Away <but> Yet Another Movie <and> A New Machine <with> Terminal Frost <and> Sorrow.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    27,102
    Blog Entries
    15

    Default Re: Small problem but repeating problem with Nautilus.

    Quote Originally Posted by brad455
    When I open up Nautilus and browse folders (in icon view) I see pictures
    of PDF files which is fine, but if Nautilus tries to read a html file it
    stops showing the pictures to the pdf's or graphics. I have found out
    that it is gnome-web-photo that has stopped working.

    Now I have Gnome and KDE installed (openSUSE 11.2). When I browses
    folders with Dolphin I see pictures of html pages but not PDF files.

    If I kill the process it will read the rest of the PDF's or graphics.
    Can any one tell why this is happening and how to stop it?

    Hi
    Yes it's a bug, tied in with xulrunner. Have a look at this link for a
    workaround;
    http://forums.novell.com/novell-prod...x-invalid.html

    The bug isn't visible
    to all though https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=645599

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    openSUSE 11.3 (x86_64) Kernel 2.6.34.7-0.4-default
    up 1 day 13:17, 2 users, load average: 0.15, 0.09, 0.09
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - Driver Version: 260.19.12


  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    USA
    Posts
    101

    Default Re: Small problem but repeating problem with Nautilus.

    Well that must be my problem and I'm on a 64bit system plus yelp does not work either.

    I couldn't see the bug but thats ok.

    It's really no big deal but some times it gets to be a pain, I guess Ill keep on kiling it when I need to till the patch comes out.
    I have A Momentary Lapse of Reason | Learning to Fly <and looking for> Signs of Life <after> The Dogs of War <have had> One Slip On the Turnning Away <but> Yet Another Movie <and> A New Machine <with> Terminal Frost <and> Sorrow.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    27,102
    Blog Entries
    15

    Default Re: Small problem but repeating problem with Nautilus.

    Quote Originally Posted by brad455
    Well that must be my problem and I'm on a 64bit system plus yelp does
    not work either.

    I couldn't see the bug but thats ok.

    It's really no big deal but some times it gets to be a pain, I guess
    Ill keep on kiling it when I need to till the patch comes out.

    Hi
    Well if you use the wrapper scripts that user mikewillis posted that
    should get you by?

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.32.23-0.3-default
    up 0:37, 2 users, load average: 0.07, 0.06, 0.07
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - Driver Version: 260.19.12


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •