Results 1 to 6 of 6

Thread: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 will not consistently autohide

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    9

    Default Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 will not consistently autohide

    I am running openSUSE 11.3 on a Lenovo S10 netbook. I have the default panel that is installed with the Slab etc at the bottom of the screen set to autohide. However, it does not do this consistently. Sometimes I have to minimize and then maximize an app window to get it to hide again.

    Any thoughts? I'm wondering if I should submit this as a bug.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 willnot consistently autohide

    sometimes (i have found by accident/experience) it is worthwhile to do
    something like this:

    -you have it set to auto-hide, so before out next set it to NOT auto-hide

    -then, when you start up it shouldn't but set it to auto-hide

    -_sometimes_ that works, i do not know why....sometimes it won't work..

    and, i have seen that work for a variety of little desktop
    problems....it is like some file somewhere is not getting the right
    stuff saved to it...and, changing it to something you don't want kinda
    gets its attention!

    if the problem persists, i would wiggle the switch that allows a
    window to cover the panel, or not, in the same way...and, maybe
    slightly enlarge or reduce the size of the panel...etc...but ONE thing
    at a time....

    if it still hangs on and sometimes doesn't auto-hide i'd say write a
    bug...but the FIRST step of that is to search the bugzilla data base
    to see if the bug is already there...(and, if so you can add to it by
    telling about your hardware/DE/etc, see:
    http://en.opensuse.org/Submitting_Bug_Reports

    --
    DenverD
    When it comes to chocolate, resistance is futile.
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD [posted via NNTP w/openSUSE 10.3]

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    9

    Default Re: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 willnot consistently autohide

    Thanks DenverD. I'll give that a try.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 willnot consistently autohide

    welcome, i hope it helps..

    --
    DenverD
    When it comes to chocolate, resistance is futile.
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD [posted via NNTP w/openSUSE 10.3]

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,852
    Blog Entries
    14

    Default Re: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 willnot consistently autohide

    In addition: can you tell us about your videocard? Brand, model? And whether you installed a driver for it?
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    North Carolina, USA
    Posts
    9

    Default Re: Default Gnome Panel at bottom of screen on openSUSE 11.3 willnot consistently autohide

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    In addition: can you tGMA ell us about your videocard? Brand, model? And whether you installed a driver for it?
    The netbook comes with Intel 950 gma graphics. I did not install any drivers myself. The drivers are what openSUSE installed. Compiz was also turned on by default and seems to be working. Should I be looking elsewhere for a newer driver?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •