Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mangfall, Germany
    Posts
    1,490

    Default firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    Hi,

    Firefox in linux, 32 & 64 bit versions, crashes when accessing the page mentioned with the following error message. There is no such crash when using firefox within win7. The crash is repeatable.

    Any ideas what the problem is? Firefox? Kernel? ????

    =================
    Add-ons: susefox@opensuse.org:1.0.1,{972ce4c6...ygen-icons.org:1.4.92
    BuildID: 2010091400
    CrashTime: 1287306281
    EMCheckCompatibility: true
    FramePoisonBase: 00000000f0dea000
    FramePoisonSize: 4096
    InstallTime: 1284684338
    ProductName: Firefox
    ReleaseChannel: default
    StartupTime: 1287306148
    Theme: classic/1.0
    Throttleable: 1
    URL: Sorel Herren Winter Stiefel Caribou NM1000:014 49.3 CORTEXPOWER ONLINESHOP - SPORTARTIKEL FANARTIKEL
    Vendor: Mozilla
    Version: 3.6.10

    This report also contains technical information about the state of the application when it crashed.

    ========================

  2. #2
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    I can confirm that accessing the URL also causes a firefox crash for me. I'm on openSUSE 11.3 x64 with Firefox 3.6.10
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    sri mayapur, west bengal, india
    Posts
    958

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    i don't have FF 3.6.10 anymore, using 4.05b from mozilla:beta repo, which opens the page mentioned fine--also opera (10.63), chromium (7.0.528.0) and konqueror (webkit & KHTML) don't have problems. would be interesting to see if others with FF 3.6.10 have the same experience...

    --
    phani.

    edit: didn't see the previous post before posting myself; seems to be a FF problem and should probably be reported to mozilla.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Adelaide, Australia
    Posts
    963

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    Yep - opened in konqueror (webkit) and worked fine
    Desktop: Gigabyte GA-Z270-HD3 - Core i7 7700K - openSUSE Leap 42.2 KDE
    Laptop: HP EliteBook 8770W - Core i7 3940XM - openSUSE Leap 42.2 KDE

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    ah7013 wrote:

    >
    > I can confirm that accessing the URL also causes a firefox crash for me.
    > I'm on openSUSE 11.3 x64 with Firefox 3.6.10
    >
    >

    No crash with firefos 3.6.10 and opensuse 11.3 64bit on my PC the page opens
    just fine. So it is not a general firefox problem but something more
    specific. My KDE is 4.5.2.

    --
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Quad Q8300@2.50GHz | KDE 4.5 | GeForce
    9600 GT | 4GB Ram
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Duo T9300@2.50GHz | KDE 4.5 | Quadro FX
    3600M | 4GB Ram

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mangfall, Germany
    Posts
    1,490

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    Hi,

    Thanks for replying.

    I can confirm there is no such problem with Konqueror and this particular webpage only in Firefox.

    A problem report has been sent to mozilla.

    If I see similar problems on other wedpages I'll try the 4.05b version.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    sri mayapur, west bengal, india
    Posts
    958

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    as martin wrote, his FF 3.6.10 doesn't have a problem with that page, perhaps it isn't a FF issue after all. what's your desktop environment?

    --
    phani.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    phanisvara wrote:

    > as martin wrote, his FF 3.6.10 doesn't have a problem with that page,
    > perhaps it isn't a FF issue after all. what's your desktop environment?


    Just to give more info for comparism from the system where it works:
    MozillaFirefox-3.6.10-0.3.1.x86_64
    kernel 2.6.34.7-0.4-desktop x86_64
    (KDE 4.5.2) "release 9"

    No idea if graphic card driver can be a problem on the other systems but
    here is mine
    x11-video-nvidiaG02-256.53-16.1.x86_64
    installed from nvidia repo.

    Maybe that gives some hint for the systems where it does not work what the
    difference is.

    --
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Quad Q8300@2.50GHz | KDE 4.5 | GeForce
    9600 GT | 4GB Ram
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Duo T9300@2.50GHz | KDE 4.5 | Quadro FX
    3600M | 4GB Ram

  9. #9
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    Ok, please forget all I wrote before the page worked now two times ok, when
    I now clicked it the third time I have the same crash as the others!!
    :-(

    --
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Quad Q8300@2.50GHz | KDE 4.5 | GeForce
    9600 GT | 4GB Ram
    openSUSE 11.3 64 bit | Intel Core2 Duo T9300@2.50GHz | KDE 4.5 | Quadro FX
    3600M | 4GB Ram

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Upstate New York, USA
    Posts
    480

    Default Re: firefox 3.6.10 in openSUSE 11.3 failure

    openSUSE 11.3 (32-bit), KDE 4.5.2, Firefox 3.6.10

    Accessing the OP page does not crash Firefox, however two (2) errors are logged to the Firefox "Error Console":
    Code:
    Security Error: Content at http://www.cpsport.de/sorel-herren-winter-stiefel-caribou-nm1000014-p-14999.html?ref=20 may not load or link to file:///C:/Users/M1/Desktop/Logo%20DHL%20Paket%20Deutschland/dp-dhl_logo23_150.jpg.
    
    Security Error: Content at http://www.cpsport.de/sorel-herren-winter-stiefel-caribou-nm1000014-p-14999.html?ref=20 may not load or link to file:///C:/Users/M1/Desktop/Logo%20DHL%20Paket%20Deutschland/dp-dhl_logo23_150.jpg.
    The above indicate an attempt to access a "local" image for the page. The image appears hard-coded for Windows 7 :

    Code:
    file:///C:/Users/M1/Desktop/Logo%20DHL%20Paket%20Deutschland/dp-dhl_logo23_150.jpg
    This was trapped by the Firefox extension "NoScript", due to access to a local resource by a nonsecure ("non-https:") page request.

    Running without NoScript (or disabling same) would lead Firefox to access an invalid local resource, though it should not crash.
    Lap: Gateway NV79, i5-430, 4GB, 2 x 500GB HD, Intel GMA HD
    openSUSE Leap 15.0 x64 + 42.3 x64, KDE 5.15.3, Ubuntu 16.04 LTS, Windows 7

    Test:: openSUSE 15.0, KDE Plasma, Windows/XP/SP3 guest.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •