Results 1 to 10 of 10

Thread: LXDE Control Center

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default LXDE Control Center

    When i try to adjust the mouse and keyboard parameters, changes arent applied.

    I adjust them to were i want to, click on accept, but then when i look on the settings again, they are set to default again.


    This must be some kind of bug.
    I already updated using the LXDE repository.


    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: LXDE Control Center

    Is there any way of manually setting delay to repeat key to zero ?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: LXDE Control Center

    No one else having this issue?

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    43.009 N, 73.172 W
    Posts
    189

    Default Re: LXDE Control Center

    I just started LXDE to test your problem and I get the same result as you did. I don't use LXDE as my main desktop, but it does look like a bug. Have you filed a bug report?
    Box: Home Built | Intel Core2 @2.4 GHz | 6 GB | OpenSUSE 11.4| KDE 4.6.0 r6| nVidia GeForce 7300 GT

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: LXDE Control Center

    No i havent

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Earth - Denmark
    Posts
    10,730

    Default Re: LXDE Control Center

    assas1n wrote:
    > No i havent


    then you should, please do so, see:
    http://en.opensuse.org/Submitting_Bug_Reports

    unreported bugs get zero attention.

    --
    DenverD
    CAVEAT: http://is.gd/bpoMD [posted via NNTP w/openSUSE 10.3]
    When it comes to chocolate, resistance is futile.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    43.009 N, 73.172 W
    Posts
    189

    Default Re: LXDE Control Center

    I'll submitt the bug report, unless assas1n wants to do it. Let me know.
    Box: Home Built | Intel Core2 @2.4 GHz | 6 GB | OpenSUSE 11.4| KDE 4.6.0 r6| nVidia GeForce 7300 GT

  8. #8
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    43.009 N, 73.172 W
    Posts
    189

    Default Re: LXDE Control Center

    Done!

    Bug 643381 - LXDE Control Center, mouse control does not retain changed settings.
    Box: Home Built | Intel Core2 @2.4 GHz | 6 GB | OpenSUSE 11.4| KDE 4.6.0 r6| nVidia GeForce 7300 GT

  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: LXDE Control Center

    I reported it too. Althogh its not mouse, but keyboard where the issue lies.
    I may have done something wrong while reporting, only your report shows in the most annoying list.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    43.009 N, 73.172 W
    Posts
    189

    Default Re: LXDE Control Center

    Hmm, well it looks like that whole section of the Control Center needs some work. Thanks for reporting.
    Box: Home Built | Intel Core2 @2.4 GHz | 6 GB | OpenSUSE 11.4| KDE 4.6.0 r6| nVidia GeForce 7300 GT

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •