Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: KDE 4.5.1

  1. #11
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KDE 4.5.1

    Thanks for the effort, but it didnt work

    I killed Klipper and Amarok from system tray and no new icons appeared

  2. #12

    Default Re: KDE 4.5.1

    Huh. Amarok behaves strangely, but killing klipper should have done it. Been there. You killed it after the whole startup process was completed? That's why there I put a delay in the Autostart process.

  3. #13
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KDE 4.5.1

    Yes indeed, i killed it with the computer already running for a time.

  4. #14
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KDE 4.5.1

    Hmmm i crated the delay and systemtrayfix scripts, but how do i put the first one to start on boot?

  5. #15

    Default Re: KDE 4.5.1

    Quote Originally Posted by assas1n View Post
    Hmmm i crated the delay and systemtrayfix scripts, but how do i put the first one to start on boot?
    I created an executable file called "startup.script" in the ~/.kde4/Austostart directory. I then enabled it for startup through Configure Desktop -> Startup and Shutdown -> Autostart.

  6. #16
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KDE 4.5.1

    Ok, done, thanks !!!!

    Will try it on my next reboot

  7. #17
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,582
    Blog Entries
    14

    Default Re: KDE 4.5.1

    Woooo, could you first take a look this way:

    Right click in the system tray, next to, or above the icons shown. Now enter the system tray settings. See if you can see the missing items, activate them.....
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  8. #18

    Default Re: KDE 4.5.1

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    Woooo, could you first take a look this way:

    Right click in the system tray, next to, or above the icons shown. Now enter the system tray settings. See if you can see the missing items, activate them.....
    Yes. Thanks for mentioning that. In my case, the system tray settings don't work for the icons that aren't there. Even if, after getting them to show up, you set them to always show is no guarantee that they will be visible. The whole thing is simply weird. Still, it is possible that they are set as invisible in the OP's case, so that is a good call.

  9. #19
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KDE 4.5.1

    Yep, first thing i did was check that

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •