After smooth update to kernal 2.6.34.4-0.1, I noticed some "segfaults" in the logs.

Code:
Sep  9 00:26:40 SuLinux kernel: [20136.980066] npviewer.bin[10249]: segfault at 0 ip (null) sp bf9d48fc error 4 in npviewer.bin[8048000+2a000]
Sep  9 00:26:41 SuLinux kernel: [20137.050513] npviewer.bin[10259]: segfault at 0 ip (null) sp bfe0f72c error 4 in npviewer.bin[8048000+2a000]
Sep  9 00:26:41 SuLinux kernel: [20137.102981] npviewer.bin[10269]: segfault at 0 ip (null) sp bffe12ec error 4 in npviewer.bin[8048000+2a000]
Sep  9 00:26:41 SuLinux kernel: [20137.169485] npviewer.bin[10279]: segfault at 0 ip (null) sp bff1c3fc error 4 in npviewer.bin[8048000+2a000]
Sep  9 00:51:30 SuLinux rsyslogd: -- MARK --
Since I had experienced some minor problems prior, I then switched the Window manager from Compiz to KWin. All seemed fine once again. When attempting to switch back to Compiz, I received the message(s) that

Code:
the new window manager failed to start, reverting
The logs showed:
Code:
Sep  9 01:09:42 SuLinux kernel: [22718.228813] compiz[10765]: segfault at 0 ip b6ff123f sp bfea5020 error 4 in i915_dri.so[b6fde000+28e000]
Sep  9 01:10:02 SuLinux kernel: [22738.467526] compiz[10778]: segfault at 0 ip b6f2d23f sp bfa2e110 error 4 in i915_dri.so[b6f1a000+28e000]
Sep  9 01:10:43 SuLinux kernel: [22779.671384] compiz[10791]: segfault at 0 ip b6ef423f sp bfb05170 error 4 in i915_dri.so[b6ee1000+28e000]
Sep  9 01:11:11 SuLinux kernel: [22807.994272] compiz[10804]: segfault at 0 ip b6ee423f sp bfaf9370 error 4 in i915_dri.so[b6ed1000+28e000]
Sep  9 01:11:41 SuLinux polkitd(authority=local): Unregistered Authentication Agent for session /org/freedesktop/ConsoleKit/Session4 (system bus name :1.141, object path /org/kde/PolicyKit1/AuthenticationAgent, locale en_US.utf8)
Sep  9 01:11:44 SuLinux polkitd(authority=local): Unregistered Authentication Agent for session /org/freedesktop/ConsoleKit/Session3 (system bus name :1.105, object path /org/gnome/PolicyKit1/AuthenticationAgent, locale en_US.UTF-8) (disconnected from bus)
Sep  9 01:11:45 SuLinux acpid: 1 client rule loaded
I suspect that Compiz and my Intel 855GM are no longer in harmony, although I must note that the previous problems with the 855GM seem to be resolved!

Config: Gateway MX7340, 1GB, Intel 855GM, WD 250GB
OpenSUSE: 11.3, KDE 4.5.1 (and Gnome)

Note: KWin is running quite satisfactorily, and all desktop effects (except "blur") function as spec'd. Prior to kernel update, Compiz and desktop effects did NOT "play well together".