Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

  1. #1

    Question Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Sorry for this question. But where lost Repository Compiz Fusion, Emerald?
    Index of /repositories/X11:/XGL:
    The day before yesterday I had access to this repository. Where has he gone?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,845
    Blog Entries
    14

    Default Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    I suggest you pick one through software.opensuse.org: Search Results
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sulzbach/Ts., Germany
    Posts
    399

    Default AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Correct Repo is X11:Compiz
    X11:XGL has been dropped.

    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=631270#c3

  4. #4

    Default Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Quote Originally Posted by Knurpht View Post
    I suggest you pick one through software.opensuse.org: Search Results
    None of these options does not work.

    How can I contact people who can answer the question "Why have removed the repository?"?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sulzbach/Ts., Germany
    Posts
    399

    Default AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?


  6. #6

    Default Re: AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Quote Originally Posted by lOtz1009 View Post
    Oh, Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA Pennsylvania
    Posts
    1,287

    Default Re: AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Why is there only a .ymp for compiz Gnome in here? And why wouldn't they announce the removal of the XGL repository? All the one-clicks from the wiki point to those! And finally, the official repository doesn't contain a one-click for kde users... The way that particular problem was handled wasn't very elegant. Will be updating the wiki's and my how-to for the official compiz repo...

    Edit: After further looking, they don't even have the emerald package in the official repo. KDE users will have a heck of a time downloading all of the needed packages and then configuring compiz to use the kde-decorations before they can even use compiz. I know there's a thread somewhere where someone told how to use kwin's decorations so I'll be posting and giving credit to them once I find it again. Will also be filing some bugs.

    Take Care,

    Ian
    Last edited by ijbreakey; 17-Aug-2010 at 06:09. Reason: Added more info
    Laptop: Dell Inspiron E1505 | OpenSUSE 12.1/Windows Vista | KDE | Intel CPU T2050 1.6 GHz | Intel 945GM | 3.2GB RAM
    Box: OpenSUSE 12.1/Windows 7 | KDE | Intel Core 2 Quad 8300 2.5GHz/core | nVidia Geforce 9500GT 1GB| 4 GB RAM

  8. #8
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sulzbach/Ts., Germany
    Posts
    399

    Default AW: Re: AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    I'd drop a mail at cyberorg or really file a new bug on that.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA Pennsylvania
    Posts
    1,287

    Default Re: AW: Re: AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Okay, so Jigish Gohil IS cyberorg. So the removal of the repository was by the person maintaining it. I've gotten compiz to successfully work in KDE4 on 11.3 without emerald or the fusion-icon. It drags in a couple of gnome dependencies but I should have a workaround typed up with screenshots by the end of today. Thanks for pointing out the bug report lotz1009.

    Take Care,

    Ian
    Laptop: Dell Inspiron E1505 | OpenSUSE 12.1/Windows Vista | KDE | Intel CPU T2050 1.6 GHz | Intel 945GM | 3.2GB RAM
    Box: OpenSUSE 12.1/Windows 7 | KDE | Intel Core 2 Quad 8300 2.5GHz/core | nVidia Geforce 9500GT 1GB| 4 GB RAM

  10. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sulzbach/Ts., Germany
    Posts
    399

    Default AW: Re: AW: Re: AW: Re: Where lost Repository XGL: Compiz Fusion, Emerald?

    Though Emerald is a nice-to-have. Didn't notice it's not in the X11 Compiz repo.
    But TIA for the "workaround", I'll definitely have a look on it!

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •