Results 1 to 4 of 4

Thread: [KDE 4.5][Last update] Unmounting problem

  1. #1

    Default [KDE 4.5][Last update] Unmounting problem

    I'm new here, so please:
    * Be honestly and polite
    * Forgot my English mistakes
    * Don't be angry

    By last update(is there's some history of updates - OpenSUSE team promise to develop this for 11.2 and now Ubuntu support this) my KDE4.5 application can't unmount external disk and other external storage devices.

    Before last(yesterday's) update all think works pretty fine. As now, if I mount device by Plasma, Dolphin can't unmount it. Devices mounted by Dolphin can't been unmounted by plasma.

    I think the same problems will be cases between Nautilus/Dolphin, but it's not tested yet.
    When I tries unmount devices by another application, than it's mounted, a dialog telling the device is not mounted by me appears.

    I understood more restricted access to a devices. Some users can frustrated, when some broken application automatically unmounts mounted devices by another application, but actually dialog asking for a password is very unpleasant.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: [KDE 4.5][Last update] Unmounting problem

    I'm not getting this.
    Try a new user account, see if has the same problem.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Europe
    Posts
    352

    Default Re: [KDE 4.5][Last update] Unmounting problem

    Quote Originally Posted by Lachu View Post
    I'm new here, so please:
    * Be honestly and polite
    * Forgot my English mistakes
    * Don't be angry.
    Don't worry. You'll see that in this forum everybody respects those rules. You'll feel always welcome. At least this is my (short) experience.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    20,399
    Blog Entries
    1

    Default Re: [KDE 4.5][Last update] Unmounting problem

    This sounds like an incomplete KDE4.5 update, or package conflicts perhaps? Anyway, please post results of

    Code:
    zypper lr -d
    Maybe also run

    Code:
    zypper ve
    and report back.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •