Results 1 to 5 of 5

Thread: One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

  1. #1

    Default One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

    I'm using OpenSuse 11.3 Gnome
    I'm having trouble installing new packages from the One Click Installs of Software Open Suse and from Packman. I get the following error each time.
    The install link or file you opened does not contain instructions for this version of openSUSE.
    Having done a new install of Open Suse 11.3 I'm trying to get back to using Mplayer and Cairo-dock, just to mention two packages.
    Is the version 11.3 still too new, or is there a fault in the auto installs of 11.3?
    I have managed to download the rpm of Cairo-dock but the Cairo-dock-plugins have dependency problems which I presume should be resolved using the One Click Install - when it works.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    /dev/swat
    Posts
    1,181

    Default Re: One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

    Which repos you have? can you post it.
    Code:
    zypper lr -d
    For the applications you mentioned, should not need any one click install or manual installation by downloading its rpm. All are there in packman and can be installed from YaST->software management. But for that you need packman repo. You can add it in YaST->software repositories and click add repo and then choose community repos and then packman, and you are done.

    Good luck
    Linux[openSUSE, KDE], PHP, MySQL, Wordpress, Tech News, etc :
    http://anl4u.com

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,733
    Blog Entries
    20

    Default Re: One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Antwerp, Belgium
    Posts
    140

    Default Re: One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

    Perhaps you can add the repositories:

    Additional package repositories - openSUSE


    and seach for the software in yast afterwards.

  5. #5

    Default Re: One ClickIinstall from OpenSuse11.3 not working

    Thanks. I have included the Packman repo and installations are working again. I would have thought that by using the One Click Install from the Packman website it would have added the repo automatically. I thought 11.2 did this. Anyway, it's working now - thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •