Results 1 to 6 of 6

Thread: OOO won't write on server

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Windhoek, Namibia
    Posts
    36

    Default OOO won't write on server

    I have made an update to 11.3 which brought along a lot of trouble, which I may have caused by mixing the use of YAST and CLI zypper, but most bugs are sorted out except that my OpenOffice does not save to my server, other applications do without hesitation. Have defined the target with NFS shares, no NFSv4, all defaults.

    Btw. Samba does not do it either, does somebody have the same problem?

  2. #2
    Carlos E. R. NNTP User

    Default Re: OOO won't write on server

    On 2010-08-02 15:36, MrSolar wrote:
    >
    > I have made an update to 11.3 which brought along a lot of trouble,
    > which I may have caused by mixing the use of YAST and CLI zypper, but
    > most bugs are sorted out except that my OpenOffice does not save to my
    > server, other applications do without hesitation. Have defined the
    > target with NFS shares, no NFSv4, all defaults.
    >
    > Btw. Samba does not do it either, does somebody have the same problem?


    Check whether you can write to the same folder from the CLI, and other apps. If you only can not
    write from OOo, then report in bugzilla.

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.2 x86_64 "Emerald" GM (Elessar))

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Windhoek, Namibia
    Posts
    36

    Default Re: OOO won't write on server

    Quote Originally Posted by Carlos E. R. View Post
    On 2010-08-02 15:36, MrSolar wrote:[color=blue]

    Check whether you can write to the same folder from the CLI, and other apps. If you only can not write from OOo, then report in bugzilla.
    Thanks, Carlos, does not work from CLI either, tried root also, but that one is of course not allowed on the server ...

    which bugzilla should I use, Suse or OOo?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Windhoek, Namibia
    Posts
    36

    Default Re: OOO won't write on server

    sorry, made a mistake, the other apps do load and save, only OOO does not.

  5. #5
    Carlos E. R. NNTP User

    Default Re: OOO won't write on server

    On 2010-08-03 15:06, MrSolar wrote:

    > Thanks, Carlos, does not work from CLI either, tried root also, but
    > that one is of course not allowed on the server ...
    >
    > which bugzilla should I use, Suse or OOo?


    >
    > sorry, made a mistake, the other apps do load and save, only OOO does
    > not.


    Ah.

    Then, the openSUSE bugzilla, as you obtained OOo from them - you did, did you not?

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.2 x86_64 "Emerald" GM (Elessar))

  6. #6
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Windhoek, Namibia
    Posts
    36

    Default Re: OOO won't write on server

    Quote Originally Posted by Carlos E. R. View Post
    On 2010-08-03 15:06, MrSolar wrote:
    [color=blue]

    Then, the openSUSE bugzilla, as you obtained OOo from them - you did, did you not?

    --
    Cheers / Saludos,

    Carlos E. R.
    (from 11.2 x86_64 "Emerald" GM (Elessar))
    I did as you told me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •