Results 1 to 8 of 8

Thread: strange minitube behavior

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Costa Rica
    Posts
    30

    Default strange minitube behavior

    hi folks... im noticing and strange behavior on minitube. If i start it from the kickoff application launcher and open a video what happens is that audio works but the part of the window looks transparent and i cant see the video playing... but if i open a terminal and do $minitube it works ok...

    i also tried doing a new launcher that looks like this

    #!/bin/bash

    export XLIB_SKIP_ARGB_VISUALS=1
    exec /usr/bin/minitube

    but no luck... it only works when i open it from a terminal

    can someone confirm this behavior and/or have a workaround?

    im using opensuse 11.2 kde 4.4 with desktop effects enable and cairo dock with open gl effects enabled too... have an nvidia 7100... rest of apps work ok...

    isak

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Costa Rica
    Posts
    30

    Default Re: strange minitube behavior

    new info..... the script works but only if i click on it from dolphin... if i link it to the launcher on the kickoff menu it doesnt work....

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: strange minitube behavior

    Try to rename Minitubes config files (~/.config/Flavio Tordini/Minitube.conf ← don't forget to escape the spaces when working via command line). Does that change anything?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Costa Rica
    Posts
    30

    Default Re: strange minitube behavior

    noup... same behavior... the problems reproduces only when opening the app from kickoff.... by terminal or clicking on the script it works ok... i really dont mind opening it by terminal or script... but it should work opening it from kickoff.........

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: strange minitube behavior

    Of course it should, so you should look up what Kickoff is actually doing when starting Minitube - check the menu editor about it. In case it just says the starting command of Minitube is plain 'minitube' it probably isn't a Minitube-issue at all.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Costa Rica
    Posts
    30

    Default Re: strange minitube behavior

    it said plain minitube.... but i pointed it to my script and no luck either........ this is weird.....

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Costa Rica
    Posts
    30

    Default Re: strange minitube behavior

    son of his #$%&".... it now works..... just suddenly!.... didnt do anything.....

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: strange minitube behavior

    Nice to hear - it's a bit of a pity we did not find out what the problem was, though, but well... Have fun with the Minitube!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •