Results 1 to 5 of 5

Thread: Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

    Digikam will not rotate images.

    Worked fine in all previous versions.

    Tried installing 1.3 from this repo

    Index of /repositories/KDE:/UpdatedApps/openSUSE_11.3

    per this thread

    opensuse - exif and gwenview

    but 1.3 failed to launch.

    De-installed 1.3 and re-installed 1.2 from release repos.

    From reading the above thread perhaps a patch will soon be released?

    ???

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Re: Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

    Sorry for the bump but surely I'm not the only one that uses Digikam to rotate images?

  3. #3

    Default Re: Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

    Quote Originally Posted by Ski_K2 View Post
    Sorry for the bump but surely I'm not the only one that uses Digikam to rotate images?
    I can confirm this. I even upgraded to digikam 1.3.0, but the issue is still there. Running digikam from the command line shows these suspicious messages:

    Code:
    QFile::setFileName: File (/tmp/kde-jpo/digikamTJ6008kipiplugin-rotate.JPG) is already opened

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Cluj, Romania
    Posts
    77

    Default Re: Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

    Confirmed. I'm using openSUSE 11.3 64bit and digikam 1.3
    Respect the penguin!

  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Angel Fire, NM USA
    Posts
    330

    Default Re: Digikam 1.2 Suse 11.3 new install rotate image fails

    Update fixed this yesterday.

    Digikam 1.2 now rotates photos correctly.

    Thanks to the devs

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •