Results 1 to 3 of 3

Thread: kmail-can't access ,it said "wrong password"//false signal,but what is the reason?

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    101

    Default kmail-can't access ,it said "wrong password"//false signal,but what is the reason?

    My dear SuseUsers,

    I configured evolution in SuSE 11.3 for my workplace.So I can access the e-mail and to work /sending //receiving e-mails using evolution,and I am talking about working e-mails /in-out from factory server ;to be very clear.

    But when I am tried to configure the kmail ,the e-mails can be sent but when I send a e-mail from my adress to my adress //to check it does'not occurs in the inbox.But in the sent YES.Really strange.And it makes some checkings it told me that "could not login to server:the password maybe wrong".

    So kmail sends but not receives e-mails.

    And it tells me"password maybe wrong"NOT !THE PASSWORD it's not wrong,I used the same information to configure it ,as in Evolution.So I am thinking somehow the system in kmail can't access because it has a restriction ,and the message sent to me is wrong .

    But I am very sure that the reason for failure is other as I told you above.

    So could someone that has experience in configure kmail to advice me?

    This is my question.And I complete with the fact in SUSE 11.2 ,I didn't have this problem,I worked with kmail in 11.2 SuSE without any trouble.

    So ,if you have a little time ,I am looking for your help and I thank you to all in advance.

    See you

  2. #2
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    101

    Default Re: kmail-can't access ,it said "wrong password"//false signal,but what is the reason?

    Hello!

    Have someone any idea about failure of kmail?
    In EVolution I don't have this problem.

    Very shortly:kmail can't access server :


    it says

    "Error checking account.Could not login to ****(name of the server) maybe wrong password"



    But I used the same data including password as for Evolution and Evolution works.
    WHy kmail don't work?
    I erased identity accounts an I recreated again it doesn't work.
    Horrible situation.I want kmail because is more complete!

    Please ,if someone had similar situation and he/she solved,please give me help!

    For me is almost clear:not inserted data/password is the reason but a restriction hidden.Help,please!
    I'm sure that also for you when something don't work you don't like.
    Manny thanks>

    Pushy/Ploiesti ,Romania

  3. #3
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Ploiesti
    Posts
    101

    Default Re: kmail-can't access ,it said "wrong password"//false signal,but what is the reason?

    PROBLEM SOLVED.
    I have created another user.I saved what I needed.
    No with this new user/my account,also KMAIL is working.

    manny thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •