Results 1 to 3 of 3

Thread: KDE Widgets Do Not Render Correctly

  1. #1

    Default KDE Widgets Do Not Render Correctly

    I installed Suse 11.3 a couple days ago. I have been using Ubuntu for the last 2 years and wanted to try something new. Everything has been working great so far except the widgets.

    To add a widget, I click the icon on the right of the toolbar, click "Add Widget", and drag the widget to the desktop. When the widget appears it is stretched to the full width of the display and everything is scrunched vertically. A screenshot of the problem is below. Any help would be appreciated. Thanks.


  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    USA Pennsylvania
    Posts
    1,287

    Default Re: KDE Widgets Do Not Render Correctly

    Try right clicking on the Desktop then choosing Add widget. It will still show up in the bottom, but maybe there's a difference between doing it from the toolbar and doing it from the desktop? Just throwing ideas out haha. Also do you have any special settings like dual monitors or anything like that?

    Take Care,

    Ian
    Laptop: Dell Inspiron E1505 | OpenSUSE 12.1/Windows Vista | KDE | Intel CPU T2050 1.6 GHz | Intel 945GM | 3.2GB RAM
    Box: OpenSUSE 12.1/Windows 7 | KDE | Intel Core 2 Quad 8300 2.5GHz/core | nVidia Geforce 9500GT 1GB| 4 GB RAM

  3. #3

    Default Re: KDE Widgets Do Not Render Correctly

    Thanks for the reply. I'm not sure what was wrong, but I fixed the problem. I deleted the folder .kde4 from my home directory and restarted. Now I can finally enjoy the bouncing red ball widget.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •