Results 1 to 7 of 7

Thread: 1-click-install with ymp file does nothing

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    35

    Default 1-click-install with ymp file does nothing

    I downloaded a ymp 1-click install file but clicking it just opens it in Konqueror and displays description and URLs.

    What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    I suppose the package 'yast2-metapackage-handler' is not installed.

    Either way, I recommend not to use one-clickers (since many of them are badly coded) but rather use the classic approach: set the respective repository in YaST (after checking it is a reliable repository...) and then install it by using YaSTs software management.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    35

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    Yes, thanks. That was it.

    It's weird. I thought if the 1-click installers are advertised everywhere, SUSE Linux would install the installer by default!

    The Linux server for Visual Studio Mono Tools comes as a ymp file.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    It's weird. I thought if the 1-click installers are advertised everywhere, SUSE Linux would install the installer by default!
    Actually it is installed by default since SuSE 11.0. Did you use the DVD-install or the CD-install? The latter *might* miss some less needed YaST-packages.

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    Zurich, Switzerland
    Posts
    35

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    I downloaded the DVD image and did a KDE default install.

    Incidentally, how do I make SUSE Linux start monotools-server automatically?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berlin
    Posts
    2,061

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    Incidentally, how do I make SUSE Linux start monotools-server automatically?
    I suggest asking this in a seperate thread.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    1,376

    Default Re: 1-click-install with ymp file does nothing

    Quote Originally Posted by ajbrehm View Post
    Incidentally, how do I make SUSE Linux start monotools-server automatically?
    Monotools server as a service has been requested as a feature in bug #568171. Why don't you add yourself to the list to let them know more people are interested?

    https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=568171

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •