Results 1 to 7 of 7

Thread: Vbox, fails to self upgrade...

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,085

    Default Vbox, fails to self upgrade...

    Hi, launching vBox lately pops-up this;


    but if I allow it to go ahead, I get this.. :



    the window has no end (!), no scroll bars nor any further info. If I first uninstall in Yast, will I lose all of my machines?

    Up until now these periodic updates have been a breeze, only sometimes needing a vbox setup afterwards to tweak the kernel

    Tumbleweed/KDE/Ati Radeon R9 270/AMD FX-6300/8Gb DDR3

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: Vbox, fails to self upgrade...

    3.2 is a new series. You should update using the VBox repo, or delete the 3.1 package first.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,085

    Default Re: Vbox, fails to self upgrade...

    Quote Originally Posted by ken_yap View Post
    3.2 is a new series. You should update using the VBox repo, or delete the 3.1 package first.
    TY Ken..., But:
    If I first uninstall in Yast, will I lose all of my machines?

    Tumbleweed/KDE/Ati Radeon R9 270/AMD FX-6300/8Gb DDR3

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: Vbox, fails to self upgrade...

    No, they are not part of the package.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,085

    Default Re: Vbox, fails to self upgrade...

    TY Ken......
    I will archive/back-up the important one just to be safe! Cheers!

    Tumbleweed/KDE/Ati Radeon R9 270/AMD FX-6300/8Gb DDR3

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    1,085

    Smile SOLVED Re: Vbox, fails to self upgrade...

    Well, that was all quite amazingly painless! I uninstalled from Yast, clicked on the rpm of the new one, and it said "error, already installled"??? Not believing it, I went to desktop, and my launcher was still there? Clicked it and sure enough, new version installed. installed guest additions into the VMachine, and bingo! Sun Vbox is now Oracle Vbox??
    TY Ken for the advice and reassurance...

    Tumbleweed/KDE/Ati Radeon R9 270/AMD FX-6300/8Gb DDR3

  7. #7
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: SOLVED Re: Vbox, fails to self upgrade...

    You're welcome. Enjoy Linux and VBox.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •