Results 1 to 7 of 7

Thread: Weird Compiz - 3D Windows bug

  1. #1

    Default Weird Compiz - 3D Windows bug

    Hi,

    After having some problems with the latest Ubuntu release, I decided to give openSUSE another chance. This time I managed to get flawlessly working everything I needed, and I'm very satisfied with this distro so far.

    That said, I encountered a weird glitch in Compiz, specifically with its 3D Windows plugin. It's not really a big deal, but it bugs me, so I might as well give it a shot and ask about it here.

    With the 3D Windows activated, this is what I get:



    Any idea of what causes this and how can I fix it? I'm using the latest NVIDIA propietary drivers. If you need me to post any additional info, I'll be happy to comply.

    Thanks in advance,

    Carolina

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,706

    Default Re: Weird Compiz - 3D Windows bug

    I can't tell if this is Gnome or KDE and you did not say.

  3. #3

    Default Re: Weird Compiz - 3D Windows bug

    Hi gogalthorp,

    You're right, I didn't say. My bad. I'm using GNOME. Anything else I can share to help?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Podunk
    Posts
    26,680
    Blog Entries
    15

    Default Re: Weird Compiz - 3D Windows bug

    Quote Originally Posted by CarolinaPerr
    Hi gogalthorp,

    You're right, I didn't say. My bad. I'm using GNOME. Anything else I
    can share to help?
    Hi
    Could tell that by the icon's So what version of openSUSE, is that
    11.1 as that was a bug in an old version of compiz.....

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SUSE Linux Enterprise Desktop 11 (x86_64) Kernel 2.6.32.12-0.7-default
    up 1 day 6:15, 2 users, load average: 0.00, 0.03, 0.02
    GPU GeForce 8600 GTS Silent - CUDA Driver Version: 195.36.15


  5. #5

    Default Re: Weird Compiz - 3D Windows bug

    Hi Malcom,

    It's the latest stable release, 11.2, installed from the live GNOME CD, with all the updates applied. I found some threads about the same issue in different Linux forums, but most of the time updating to the latest Compiz version was suggested, and the questions about it were quite old.

    I don't believe openSUSE comes with an outdated version of Compiz, so I really don't know what could be the problem.

  6. #6

    Default Re: Weird Compiz - 3D Windows bug

    I guess there's no solution at the moment?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Planet Earth
    Posts
    194

    Default Which Compiz repo are you using ?

    You could try this one:

    Index of /repositories/X11:/XGL/openSUSE_11.2

    Works fine for me

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •