Results 1 to 4 of 4

Thread: Software RAID

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Tehran, Persia
    Posts
    71

    Default Software RAID

    Hi, I've config my hard disk to software raid, 100mb raid1 boot/ 1gb raid1 swap/ 30gb raid0 root/ rest raid0 home. in my computer (sysinfo:/) nothing was showed in disk information field, can I do something to get this work?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Wales, MA
    Posts
    486

    Default Re: Software RAID

    I don't think so.

    I have set up raid on several different machines and the raid never shows up, just the /boot.

    I would love to find a solution but days of searching google never produced a solution.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    UTC+10
    Posts
    9,686
    Blog Entries
    4

    Default Re: Software RAID

    Quote Originally Posted by Deathmachine View Post
    Hi, I've config my hard disk to software raid, 100mb raid1 boot/ 1gb raid1 swap/ 30gb raid0 root/ rest raid0 home. in my computer (sysinfo:/) nothing was showed in disk information field, can I do something to get this work?
    Sorry, I don't understand. Are you asking why the RAID doesn't work or why you cannot see the RAID in sysinfo? If you mean the latter, if it's any comfort, I don't see my RAID partitions either. But I know they are there and obviously my system is working. It seems to be a limitation of sysinfo. I'd be interested to know if there is something you and I are missing, but it's not an issue of concern to me since I can see the RAID partitions using df or mount in the CLI.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Tehran, Persia
    Posts
    71

    Default Re: Software RAID

    RAID work fine I just want to make sysinfo:/ show the partitions

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •