Results 1 to 5 of 5

Thread: can't debug firefox because of error

  1. #1

    Question can't debug firefox because of error

    in terminal i typed firefox -g -d gdb

    then typed backtrace

    then i got lots of these different errors:

    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libelf.so.1
    Try: zypper install -C
    "debuginfo(build-id)=d813b7afac2270c3ac525dd07566d693f7f558ee"


    Missing separate debuginfo for /usr/lib/libgnomeui-2.so.0
    Try: zypper install -C
    "debuginfo(build-id)=1f7cc11f2eeafbb1dfc00c9816aa5ad3578a42bc"


    So i tried to install them like this:

    zypper install -C "debuginfo(build-id)=d813b7afac2270c3ac525dd07566d693f7f558ee"

    Then i got this error message:

    And it says this:
    Loading repository data...
    Reading installed packages...
    'debuginfo(build-id)=475dde6ec351695fa4d072d4ee754fe9a635ec4a' not found.
    Resolving package dependencies...
    Nothing to do.


    Is that what it's meant to say after i install each line? Is there any way to install all these things with one package rather than line by line?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Re: can't debug firefox because of error

    I have zero experience trying to launch FF in a debug session, but dare I ask: why are you trying to debug? Is there a specific problem you're looking for to fix? Maybe it's less of a headache if you find the FF source code and debug from your own build?
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,743
    Blog Entries
    20

    Default Re: can't debug firefox because of error

    Why are you trying to do this in the first place?
    Did you try a new .mozilla folder and see how FF behaves?
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  4. #4

    Default Re: can't debug firefox because of error

    The people at mozilla told me to debug because we've tried everything else. You can see my bug report here:

    https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=563569

    my cpu uses 100% when playing any video at this site:

    Running with Chicken based on the movie Precious based on the novel Push by Sapphire from Riki Lindhome, Matt and Oz, and Antonio Scarlata - Video

    and also the browser freezes for about 5 seconds and while it freezes the video still plays at a very slow FPS rate like starts,then stops,then starts, etc. the problem does NOT happen on YouTube.

    problem happens with firefox and chrome BUT when i use windows xp with Internet explorer the problem does NOT happen anymore.

    i have a p4 2.8ghz, 512mb ram, broadband.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    GMT-7
    Posts
    382

    Default Re: can't debug firefox because of error

    Quote Originally Posted by ryan1414 View Post
    The people at mozilla told me to debug because we've tried everything else.
    I'm afraid I am out of ideas on that one. It sounds like a Flash problem, but that's about the extend of my knowledge.
    Desk: AMD Phenom II X4 945 8GB RAM Radeon HD 3300 Arch Linux Xfce 4.8
    Lap: Intel 2.13GHz Core i3 M330 8GB RAM nVidia GeForce 310M Arch Linux KDE 4.7.3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •