Results 1 to 6 of 6

Thread: Boot Error

  1. #1

    Default Boot Error

    I am trying to install from the iso image that a burned to cd, but while loading it comes up with an error. Eventually it says no repository found. I am not sure why this is happening.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,702

    Default Re: Boot Error

    Did you run the media check on the first install menu?

  3. #3

    Default Re: Boot Error

    It is saying there is a check sum error. stm1 i think?

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,702

    Default Re: Boot Error

    Ok that means the disk is bad. Try another. Burn at the lowest possible speed. Use quality disks. Check the downloaded iso for the md5 checksum. Instructions are on the download page.

  5. #5

    Default Re: Boot Error

    hmm this was no the problem. I get to 90% of installation then I get a repository error. Says something about the cd drive and I guess can create the directory. I am tryin to redownload the os maybe there was some problem there.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    West Virginia Sector 13
    Posts
    15,702

    Default Re: Boot Error

    The md5 checksum will tell you if you have a good download then the media caeck will tell you you had a good burn.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •