Results 1 to 4 of 4

Thread: Pulse Audio issues

  1. #1

    Default Pulse Audio issues

    I am running Open Suse 11.2 on a monster Nvidia Quad Sli enabled gaming rig. Sound card is a Creative Audigy2 ZS
    AL lib: pulseaudio.c:386: Context did not get ready: Connection refused
    is the error I get in many applications that use the pulse audio server. I have disabled the KDE Arts sound server and still have the same issue, and my pulse audio software is up to date. I downloaded the Unigine Heaven Linux tech demo and had this issue and I also have this issue when trying to run Unreal tournamnt 3 in Wine 1.1.40 and 41 Any information on Pulse Audio would be useful as I am pretty unfamiliar with it. thanks..

  2. #2

    Default Re: Pulse Audio issues

    i had to deselect pulseaudio in the sound settings
    also try to change: systemsettings

  3. #3
    Robert Carlson NNTP User

    Default Re: Pulse Audio issues

    On 03/25/2010 06:26 AM, mik334 wrote:
    >
    > i had to deselect pulseaudio in the sound settings
    > also try to change: systemsettings
    >
    >

    I'm using 11.1 rather than 11.2, but I blew away Pulse to resolve issues
    with it interfering with sound in YouTube and other Flash web sites. I
    regard it as a nuisance and don't see why it is included in openSUSE.



  4. #4

    Default Re: Pulse Audio issues

    yea pulseaudio is not ready for prime time.
    I don't see why alsa uses a plugin to pulseaudio...it's getting worse....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •