Results 1 to 3 of 3

Thread: Fullscreen mode and autocomplete makes black blink

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Mrida, Venezuela
    Posts
    76

    Question Fullscreen mode and autocomplete makes black blink

    Hi everybody.

    I have a weird problem in my Aspire One D150 with an Intel 945 GME, and in my HP DV5 with an Intel GM45. When i put a window like Firefox in full screen mode (F11), and try to get into a menu, or an auto-complete option or trying to access a URL in the history of the address bar, results in a black blink that its very annoying, because it happens all the time.

    This problem appears in the most GTK Apps that i run in full screen mode. QT Works perfect. If the composite its off, works perfect in both.

    This happens in KDE 4.3.5 and KDE 4.4.1, so I have no clue about this. I want my composite on, and make that the GTK Apps work as well as the QT ones.

    I already tried a lot of things before make this post without success.

    So, thanks in advance for any help to this matter

    Cheers.
    Alex

  2. #2

    Default Re: Fullscreen mode and autocomplete makes black blink

    Hello alexbariv,

    You're already giving us a lot of information.
    But it would help if you could tell us which version of openSUSE you have.

    After some searching I found a bug report with a similar problem.
    I don't know if it works but you can try the steps of comment #2.
    1. open ~/.kde/share/config/kwinrc in an editor
    2. go to section [Compositing]
    3. Add following line:
    UnredirectFullscreen=false
    4. Save file and restart kwin (alt+f2 and kwin --replace)
    If this doesn't work have a look at comment #17.
    It says that you need to open the file ~/.kde4/share/config/kwinrc.

    Best of luck!
    Where did I put my coffee cup?
    dir -R /home/* | grep "coffee cup"

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Mrida, Venezuela
    Posts
    76

    Default Re: Fullscreen mode and autocomplete makes black blink

    Hahaha, true, i give a bunch of information, except the most important... And of course, I'm on 11.2 with the KDE 4.4 repo.

    I added UnredirectFullscreen=false to the kwinrc as you pointed and problem solved

    Many thanks for your help

    Cheers and keep in touch
    Alex

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •