Results 1 to 5 of 5

Thread: amarok wont play (SOLVED)

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    catalonia
    Posts
    19

    Default amarok wont play (SOLVED)

    Hello Community,

    I have just installed opensuse 11.2 and I am trying to get Amarok to work. I click on Coolstreams, click on my favourite station.

    The toolbar tells me the music is playing (confirms the name of the song and other of its details) but there is no sound nor timer count.

    Could a music playing plugin be missing ?

    If so what is it?

    Thanks

    Yan

  2. #2

    Default re: amarok wont play (SOLVED)

    Quote Originally Posted by yanvolking View Post
    Hello Community,

    I have just installed opensuse 11.2 and I am trying to get Amarok to work. I click on Coolstreams, click on my favourite station.

    The toolbar tells me the music is playing (confirms the name of the song and other of its details) but there is no sound nor timer count.

    Could a music playing plugin be missing ?

    If so what is it?

    Thanks

    Yan
    Have you followed this guide yet (in order to install restricted formats)?

    Multi-media and Restricted Format Installation Guide - openSUSE Forums

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Los Angeles, CA, USA
    Posts
    148

    Default re: amarok wont play (SOLVED)

    Can you play MP3's? if not you are probably missing the codecs. Try to install the codecs using the one click install in the previous answer.

    Also:
    run Amarok from the command line and open the stream. see if you get any errors or warnings in the terminal screen. that should give you a notion about what's missing.
    WE ARE LINUX... RESISTANCE IS FUTILE !!
    openSUSE 13.1, KDE
    2 daughters, 1 Dog, lots of passion for Linux

  4. #4
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    catalonia
    Posts
    19

    Default re: amarok wont play (SOLVED)

    Hi Guys,

    I solved the problem doing the things suggested in the link supplied by anonymous1986.

    Thanks for your help

    Yan

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Los Angeles, CA, USA
    Posts
    148

    Default re: amarok wont play (SOLVED)

    Could you please edit the header of the thread and add "[SOLVED]" to the beginning so we would know that the problem is solved. thanks
    WE ARE LINUX... RESISTANCE IS FUTILE !!
    openSUSE 13.1, KDE
    2 daughters, 1 Dog, lots of passion for Linux

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •