Results 1 to 3 of 3

Thread: libopenal.so.1 is apparently missing(reinstalling wine)

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Liding, Sweden
    Posts
    105

    Default libopenal.so.1 is apparently missing(reinstalling wine)

    I made some mistakes when I installed some windows applications with wine. I tried to uninstall them but no. So then I uninstalled wine and deleted .wine and when I try to re install it it says:

    Nothing provides libopenal.so.1 needed by wine 1.1.38-1.1.i586
    These two options are available:
    do not install wine
    break wine by ignoring some dependencies

    openSUSE KDE 11.2 64-bit

    Is there a way to install libopenal what ever it is before I try to install wine?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Germany
    Posts
    4,654

    Default Re: libopenal.so.1 is apparently missing(reinstalling wine)

    in yast you can search for it with

    libopenal.so.1 in the search field

    and click the checkbox "rpm provides" then you find the package
    libopenal1-soft

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Liding, Sweden
    Posts
    105

    Default Re: libopenal.so.1 is apparently missing(reinstalling wine)

    I never found the search field but over at the IRC, when I tried to find this field, they said that I was missing the OSS and non-oss repositories. After I added those everything went well

    TREAD SOLVED

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •