Results 1 to 4 of 4

Thread: Display does Blacl Dead while Powe is ON

  1. #1

    Exclamation Display does Blacl Dead while Powe is ON

    Dear, Friends!

    I am running openSUSE on Acer Aspire-One, 1.6/500MB/8GB
    and it runs perfectly fine on AC power but whenever I switch to Battery power (on 100% charged state) after sometime (3-5 minutes) the Display goes Black Dead while power light is still green and cpu fan still running and then i have to forcefully shut it down by press and holding power button and restart it.

    This is really strange problem and i have fresh installed the openSUSE two times but same problem.

    PLEASE HELP ME GUYS!!!

    Regards,

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,845
    Blog Entries
    14

    Default Re: Display does Blacl Dead while Powe is ON

    Don't know the solution, but you have to search in powermanagement: Systemsettings - Advanced

    In there you can change the profile that causes your machine to suspend ( AFAICS that's what it's trying to do). Mind, the machine's specs are just about minimum.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  3. #3

    Exclamation Re: Display goes Black Dead while Powe is ON

    Dear, Knurpht!

    Thanks for ur quick reply... i am greatful to you....
    In Power Management i put all Suspend and Hibernate settings to Never but still same problem....

    My friend has the same machine as mine and we installed Ubuntu Netbook Remix on it and it is giving the same problem.

    Any other Solutionss....

    Thanks,,,

  4. #4

    Default Re: Display does Blacl Dead while Powe is ON

    Dear, Knurpht!

    Thanks for ur quick reply... i am greatful to you....
    In Power Management i put all Suspend and Hibernate settings to Never but still same problem....

    My friend has the same machine as mine and we installed Ubuntu Netbook Remix on it and it is giving the same problem.

    Any other Solutionss....

    Thanks,,,
    Reply With Quote

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •