Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: No video or sound in Youtube.

  1. #1

    Default No video or sound in Youtube.

    Hi,

    All of a sudden youtube doesn't work anymore. Yesterday it worked fine. Now I get the message: You have Java script disabled or you have an older version of adobe flash player. I downloaded and installed the newest flash player but still the same problem.
    Java is also enabled so I don't know where this error is for?
    Can anyone help me please?
    Thanks in advance!!!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Diego (California)
    Posts
    475

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    you probably have javascript turned off in your browser (reference: JavaScript / Flash Player error : Common Error Messages - YouTube Help). Check the options of the browser to make sure javascript is enabled
    ~ There are 10 types of people. Those who understand binary, and those who don't. ~

  3. #3

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    I followed the tutorial youtube error help. I uninstalled and reinstalled the newest adobe flash player. I uninstalled and reinstalled firefox. And all the boxes are checked in firefox enable java script. But still same problem.
    And its weird that 2 days ago I had no problems with youtube.
    And now all of a sudden I do?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    San Diego (California)
    Posts
    475

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    Did you do any update in your system (or have automatic updates option on)?
    ~ There are 10 types of people. Those who understand binary, and those who don't. ~

  5. #5

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    Have you installed the NoScript plugin for Firefox, which disables Javascript by default?
    Look in the lower right corner for the "S" icon and click on it to allow youtube.com.
    OpenSuse 11.2 x64 + Kde 4.4.2 Release 234

  6. #6

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    Quote Originally Posted by G0NZ0 View Post
    Did you do any update in your system (or have automatic updates option on)?
    Yes I have automatic updates option on.

    do you think its because of that?

    And I don't have NoScript plugin for Firefox installed. So I don't see the S in the lower right corner.

    Any other ideas?
    Because else I'm going to format my partitions and reinstall Suse all over again. Cause with a clean installation of Suse my sound and video worked in Youtube?
    Or is this a bad idea?

  7. #7
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    London
    Posts
    47

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    A very bad idea. You cannot reinstall the system just because the sound is not working. Investigate a bit more. Try another browser such as Konqueror or Opera. Try to play some music with vlc or xmms or mplayer. Check if pulseaudio is running and check that output is ok with pavucontrol. There are many things to check and try before considering an OS reinstall !

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Groningen, Netherlands
    Posts
    19,654
    Blog Entries
    14

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    Quote Originally Posted by bzidler View Post
    A very bad idea. You cannot reinstall the system just because the sound is not working.
    Indeed. Reinstalling does not make sense. Did you try moving your /home/YOURUSERNAME/.mozilla/firefox folder? That would give FF a brand new start.

    Also check the PCM volume slider in your mixer. If you don't see it, install alsamixer and run it from a terminal window, you might see it there.

    Please also state if you're running 32/64 bit, KDE4/KDE3/Gnome etc.
    ° Appreciate my reply? Click the star and let me know why.

    ° Perfection is not gonna happen. No way.

    https://en.opensuse.org/openSUSE:Board#Members
    http://en.opensuse.org/User:Knurpht
    http://nl.opensuse.org/Gebruiker:Knurpht

  9. #9

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    I'm running kde4 and 64 bits Suse.
    and in Konqueror I have the same problem.. Flash plugin missing.
    Vlc mediaplayer works fine.
    I have video and sound. And in Yast softwaremanagement I can see Flash player installed.
    so...............
    I dont't know why firefox keeps telling me to install flashplayer?

  10. #10
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    London
    Posts
    47

    Default Re: No video or sound in Youtube.

    It may be that Firefox does not find the plugin. Have a look at this link on how to install it :

    Managing the Flash plugin

    Also in the Firefox Preferences check the application used for Shockwave Flash File.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •