Results 1 to 2 of 2

Thread: KNetworkManager not playing sound notifications

  1. #1

    Default KNetworkManager not playing sound notifications

    I am trying to set up sound notifications for my wireless internet because my router is old and glitchy (plus it would be pretty cool to hear Homer Simpson get exited about me connecting to the internet). The only notification that does not work is the sound option. I can point the network manager to the .wav file but it will not play, even when I press the little play/test button. Anyone have any ideas as to what the problem would be?

    I have a HP Pavilion dv2000 with opensuse 11.2

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    276

    Default Re: KNetworkManager not playing sound notifications

    Quote Originally Posted by bunnyman View Post
    I am trying to set up sound notifications for my wireless internet because my router is old and glitchy (plus it would be pretty cool to hear Homer Simpson get exited about me connecting to the internet). The only notification that does not work is the sound option. I can point the network manager to the .wav file but it will not play, even when I press the little play/test button. Anyone have any ideas as to what the problem would be?

    I have a HP Pavilion dv2000 with opensuse 11.2
    Have you turned on sound notification for NetworkManager? Go to Start > Congigure Desktop > Notifications and select network management.
    Tom Taylor - retired penguin
    AMD Phenom II x4 955 -- 4GB RAM -- 2x1.5TB sata3
    openSUSE 12.3x86_64 openSUSE 13.1-M2x86_64
    KDE 4.8.5, FF 14.0.1 - 8- KDE 4.10.0, FF 20.0
    registered linux user 263467

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •