Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: question about KDE updates

  1. #11
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Rome
    Posts
    110

    Default Re: question about KDE updates

    You are right, but the one-click link is the current:
    http://download.opensuse.org/reposit...KDE4-BASIS.ymp
    Can you linkme the correct one-click,please?

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,738
    Blog Entries
    20

    Default Re: question about KDE updates

    @MaxiPigna

    If you want to update kde4, don't use Oneclick. Do this.

    Add this repository

    kde4 stable desktop
    Index of /repositories/KDE:/KDE4:/STABLE:/Desktop/openSUSE_11.2

    Once added , open software management, view by repository and do this:
    ImageBam - Fast, Free Image Hosting and Photo Sharing

    When it's finished, logout and back in
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  3. #13
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Rome
    Posts
    110

    Default Re: question about KDE updates

    caf4926 thank you very much... I done the upgrade..Fantastic!!!

    A question.. I'll hope to solve a problem about kopete with this upgrade, but none.
    When I connect Kopete, I must try more twice, moreover the application notifies me connection problem,also when I just connect.

    PS: pardon my english..

  4. #14
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,738
    Blog Entries
    20

    Default Re: question about KDE updates

    Quote Originally Posted by MaxiPigna View Post
    caf4926 thank you very much... I done the upgrade..Fantastic!!!

    A question.. I'll hope to solve a problem about kopete with this upgrade, but none.
    When I connect Kopete, I must try more twice, moreover the application notifies me connection problem,also when I just connect.

    PS: pardon my english..
    What service are you trying to connect to in kopete? MSN, Yahoo, Gmail/Jabber???
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  5. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Rome
    Posts
    110

    Default Re: question about KDE updates

    MSN service...

  6. #16
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,738
    Blog Entries
    20

    Default Re: question about KDE updates

    I can't connect to MSN at the moment either. But I haven't really looked in to it. I use Jabber/GoogleTalk, which works fine.
    Google Talk in Kopete - Howto - openSUSE Forums

    I'll have a look at MSN for you. I just don't use it these days.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  7. #17
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,738
    Blog Entries
    20

    Default Re: question about KDE updates

    Still no joy with kopete
    But kmess works
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  8. #18
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Rome
    Posts
    110

    Default Re: question about KDE updates

    In your opinion I should use Kmess...But in this case there are also Amsn,emesene...No,I prefer Kopete and I'll use it also that's mean to suffer...
    Thank you very much caf4926!!!

  9. #19
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    The English Lake District. UK - GMT/BST
    Posts
    36,738
    Blog Entries
    20

    Default Re: question about KDE updates

    If you want MSN - use kmess
    aMSN I would give a miss


    If you must use kopete, then suffer no MSN.
    Leap 15.1_KDE
    My Articles Was I any help? If yes: Click the star below

  10. #20
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Rome
    Posts
    110

    Default Re: question about KDE updates

    You convinced me, so I installed Kmess...Very nice and similar to MSN...
    I used the one-click because software manager didn't found it..
    Can you link me a good topic where is explained how to set my repository?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •