Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: KDE4 default weather plasmoid useless!!

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kln, Deutschland
    Posts
    1,054

    Default KDE4 default weather plasmoid useless!!

    It seems that whatever city I search for with this useless plasmoid, it always reports "cannot find".

    What's the point of a weather app that can't find anything?

    Has anyone actually figured out how to use the bloody thing?

    Do I need to stand on my head on the third Tuesday of each month at exactly midday while reciting a passage from the Bible backwards in order for it to find any major city on this planet?
    HP dv6645, Nvidia 8400m-gs, KDE 4.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,020

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    Quote Originally Posted by growbag View Post
    Do I need to stand on my head on the third Tuesday of each month at exactly midday while reciting a passage from the Bible backwards in order for it to find any major city on this planet?
    No problems here (Sydney). Are you calling Cologne a "major city on this planet"???
    Günter

    Desk: Leap 42.2, KDE 5, Intel i3, 8Gb, Kingston 64Gb SSD, 2 SATA.
    Lap: Thinkpad T430, Tumbleweed, Intel i5, 8Gb, SSD.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Pakistan
    Posts
    201

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    I'm having problems with the KDE4 weather plasmoid too. It doesn't recognize Islamabad, in Pakistan. The strange thing is, it used to work fine some time ago. The problem seems to have begun recently.

    Regards,
    Muhammad
    "Darkness called But I was on the phone, so I missed him. I tried to *69 Darkness, but his machine picked up. I yelled "Pick up the phone, Darkness!," but he ignored me. Darkness must have been screening his calls."

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kln, Deutschland
    Posts
    1,054

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    I type in "London" and it says it cannot find it, is that big enough for you? I type in Sydney and it says cannot find it, whatever I type in it cannot find it.

    I said nothing about Cologne, although it used to at least give me Bonn, but no longer.

    I've tried several formats -

    London, England
    London
    london
    London, UK
    london, uk

    ...nothing works.

    I did manage to get London in canada when I switched it to the canadian weather service, but the default BBC one doesn't work at all.
    HP dv6645, Nvidia 8400m-gs, KDE 4.

  5. #5
    palladium NNTP User

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    try:
    -use YaST to add a new user
    -log out
    -log in as the new user and before doing any customizations
    install/configure/setup [follow all applicable documention/manuals]
    the default weather plasmoid..
    -try typing in London
    -if it doesn't work, turn off desktop effects and try again
    -boot from the LiveCD and try it there..

    eventually you will (probably) find the exact reasons for it not
    working, and you then have the basis for a really informative bug
    report to http://en.opensuse.org/Submitting_Bug_Reports

    --
    palladium

  6. #6

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!


  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,020

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    Quote Originally Posted by growbag View Post
    I type in "London" and it says it cannot find it, is that big enough for you? I type in Sydney and it says cannot find it, whatever I type in it cannot find it.

    I said nothing about Cologne, although it used to at least give me Bonn, but no longer.
    Sorry, couldn't resist the dig at Cologne... Koelle alaaf
    But you're right. I have it running fine on my laptop, but never bothered with it on my desktop. I've just tried installing it on my desktop, same results as you're getting. Now I wonder why it's still working fine on my laptop, will investigate tomorrow when I'll be using it again...
    Günter

    Desk: Leap 42.2, KDE 5, Intel i3, 8Gb, Kingston 64Gb SSD, 2 SATA.
    Lap: Thinkpad T430, Tumbleweed, Intel i5, 8Gb, SSD.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kln, Deutschland
    Posts
    1,054

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    It's odd, I have far fewer problems on my laptop than my blasted desktop! Just don't update your laptop yet, it might break stuff .

    That weather applet seems to work on some installs, but not others, and combining it with all the other woes I've been having lately I'm starting to think it must be sunspots or some odd alien intervention picking just on me .
    HP dv6645, Nvidia 8400m-gs, KDE 4.

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Kln, Deutschland
    Posts
    1,054

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    Excellent! Thanks RD, I'll try that later on .
    HP dv6645, Nvidia 8400m-gs, KDE 4.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,020

    Default Re: KDE4 default weather plasmoid useless!!

    Working at the laptop now, weather plasmoid chugging along nicely with up-to-date info from BBC. Go figure...
    And yes, the laptop's fully updated, KDE 4.3.4...
    Günter

    Desk: Leap 42.2, KDE 5, Intel i3, 8Gb, Kingston 64Gb SSD, 2 SATA.
    Lap: Thinkpad T430, Tumbleweed, Intel i5, 8Gb, SSD.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •