Results 1 to 4 of 4

Thread: repo error on local source.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default repo error on local source.

    I am recovering from having to replace my motherboard. In the process I removed the windows drive that was the first boot device and bumped all my drives up one SATA connector. I got my bootloader issue solved etc and all remaining drives mounted properly again.

    Now I have this error when the software updater runs, when I try to access the software installer or running zypper.



    What is the solution? This seems to be a local file.

    KDE 3.5 on openSUSE 11.1
    Last edited by FlameBait; 08-Jan-2010 at 01:38. Reason: left out info

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Re: repo error on local source.

    Would syncing the databases fix this?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Re: repo error on local source.

    When I try to manually run the updater I get this

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Taft, Republic of California. UTC -8
    Posts
    1,474

    Default Solution found.

    Found the solution. When I reordered the hard drives in this machine it left the updater and software manager looking for the wrong drive. I had to go into the repo manager and "edit" that entry and select the right drive/partition from the drop down in the edit menu. It all is working again. I should have tagged this better in case someone ever searches for it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •