Results 1 to 9 of 9

Thread: KINTERNET

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    United States
    Posts
    288

    Default KINTERNET

    Hi, i have heard that K internet has a bug in it that lets it not automatically connect to the internet, is this true?

    Also, what other programs can i use on 11.2 KDE that will let me connect when i boot?


    Thanks
    Allen Howard
    Comptia A+, Network+, CCENT, and IT for Sales Certified Technician
    ____________________________________________________

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,020

    Default Re: KINTERNET

    What is "K internet"?
    Günter

    Desk: Leap 42.2, KDE 5, Intel i3, 8Gb, Kingston 64Gb SSD, 2 SATA.
    Lap: Thinkpad T430, Tumbleweed, Intel i5, 8Gb, SSD.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    United States
    Posts
    288

    Default Re: KINTERNET

    the KDE internet dial-up or connection
    Allen Howard
    Comptia A+, Network+, CCENT, and IT for Sales Certified Technician
    ____________________________________________________

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Dubai
    Posts
    1,770

    Default Re: KINTERNET

    Use KNetworkManager.
    openSUSE 12.3 (x86_64) with Kernel 3.7.10-1.16-desktop and KDE 4.11.2 on MacBook Pro
    Latest MS Windows version used: Win95

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    United States
    Posts
    288

    Default Re: KINTERNET

    When i click to open KNetworkManager, it brings an icon into the notification area and then it won't open. It reads Network Management disabled.
    Allen Howard
    Comptia A+, Network+, CCENT, and IT for Sales Certified Technician
    ____________________________________________________

  6. #6
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Dubai
    Posts
    1,770

    Default Re: KINTERNET

    Currently, you may be having "traditional" mode that will disable the network manager. Go to Yast network settings and you can change that.
    openSUSE 12.3 (x86_64) with Kernel 3.7.10-1.16-desktop and KDE 4.11.2 on MacBook Pro
    Latest MS Windows version used: Win95

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,020

    Default Re: KINTERNET

    Quote Originally Posted by vader95 View Post
    the KDE internet dial-up or connection
    Don't have dial-up modems on any of my machines so that's why I haven't come across it. As others suggest, use Knetworkmanager. I was asking partly out of curiosity, partly because I saw that noone had answered you so I thought I'd be as good as a "bump". Glad it worked, and good luck!
    Günter

    Desk: Leap 42.2, KDE 5, Intel i3, 8Gb, Kingston 64Gb SSD, 2 SATA.
    Lap: Thinkpad T430, Tumbleweed, Intel i5, 8Gb, SSD.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    United States
    Posts
    288

    Default Re: KINTERNET

    Thanks, maybe one of you could help me here to, i can't get my internet configured without it freezing up on me, here is the thread
    Code:
    http://forums.opensuse.org/network-internet/429503-internet.html
    Allen Howard
    Comptia A+, Network+, CCENT, and IT for Sales Certified Technician
    ____________________________________________________

  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Santiago, Chile
    Posts
    648

    Default Re: KINTERNET

    I was never able to configure a pppoe connection over knetworkmanager

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •