Results 1 to 5 of 5

Thread: 11.2: KNetworkManager not starting automatically

  1. #1
    Marco NNTP User

    Default 11.2: KNetworkManager not starting automatically

    Hello Everyone

    Since some days I am encountering following problem: my KNetworkManager
    is not starting automatically after I logged in. I havent found a
    setting where I can setup the programs after startup.

    Somebody any idea.

    regards
    Marc

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Uruguay
    Posts
    737

    Default Re: 11.2: KNetworkManager not starting automatically

    -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
    Hash: SHA1

    Use ln to make a symbolic link to NetworkManager-KDE inside the folder
    ~/.kde4/Autostart

    - --
    VampirD
    No in elenath hlar nan hd gn
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v2.0.12 (GNU/Linux)
    Comment: Using GnuPG with SUSE - http://enigmail.mozdev.org/

    iEYEARECAAYFAkspLDwACgkQJQ+0ABWtaVmpPACg9jUxXvZojbhl7A6Iv54CCbCq
    GVYAoK2q4VaUNxQuYg+8wwhfKwf7PCsE
    =v20z
    -----END PGP SIGNATURE-----

  3. #3
    Marco NNTP User

    Default Re: 11.2: KNetworkManager not starting automatically

    Am 16.12.2009 19:49, schrieb VampirD:
    > Use ln to make a symbolic link to NetworkManager-KDE inside the folder
    > ~/.kde4/Autostart
    >

    Thanks

    But the command NetworkManager-KDE doesnt exist in my system. I tried to
    find it with locate.

  4. #4

    Default Re: 11.2: KNetworkManager not starting automatically

    No just make the symbolink link in the ~/.kde4/Autostart
    like this:
    ln -s /usr/bin/knetworkmanager knetworkmanager

  5. #5

    Default Re: 11.2: KNetworkManager not starting automatically

    Quote Originally Posted by arxidiamidia View Post
    No just make the symbolink link in the ~/.kde4/Autostart
    like this:
    ln -s /usr/bin/knetworkmanager knetworkmanager
    Awesome info! thanks. Saved me. I forget about all the areas things can get hosed. Someone gave me some bad info and I hosed my networkmanager. After reinstalling it, no autostart.
    I would only add that for those that may not be as familiar... go to your /home/<username>/.kde4 directory and then add the above link. Voilla.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •